Ja používam na prístup stále ten istý notebook a prehliadač, no pokiaľ zmením IPčku, tak sa musím zo SHW odhlásiť a následne prihlásiť, aby som sa dostal na fórum. Inak prihlásenie na SHW mi funguje bez problémov a permanentne, ak sa teda nenalogujem z iného PC, resp. prehliadača.
já teda nevim, ale když se přiloguju na PC v práci a pak přijdu domu a znova se přiloguju na domácím PC tak na úvodní stránce jsem přihlášen, ale jakmile kliknu na forum tak jsem na něm odhlášen-dám tedy přihlásit a vyběhne hláška že se musim odhlásit...tak se tedy odhlásím, znova přihlásím a pak to teprve jede...
mám to vyzkoušeno z pěti různých kompů, tudíž je to chyba stránek...
ještě v lednu s tím problém nebyl, prostě jsem se přilogoval a hotovo...
ptám se tedy: proč už SHW nejede jako dřív?
Já řeším stejný problém s odhlašováním a přihlašováním. A jelikož funguji na 99% na notebooku tak to pro mě znamená se při přesunu pořád odhlašovat a přihlašovat. Všiml jsem si, že některé fóra to mají vyřešeno tak, že mě to automaticky odhlásí a pak se přihlásím znovu. (Což mi přijde jako pohodlnější).
Mně to zatím už zdá se funguje "jak má", tj. když se připojím odjinud nebo z jinýho počítače, jsem odhlášen jak na SHW, tak na fóru, a při přihlášení na hlavní stránce nebo z fóra jsem na fórum přihlášen v pořádku.
Také mám podobný problém s přihlášeními. Rád bych se účastnil týdení šance-aktuální kolo- o let v letadle. Jsem přihlášen na úvodní straně SH , dále na foru, ale jakmile kliknu na ,,zúčastnit se" hodí mi to hlášku nejste přihlášen. Zkoušel jsem smazat cookies, různé kombinace přihlásit / odhlásit, ale stále mi to nefunguje. Mrzelo by mě, pokud bych se nemohl účastnit, protože letiště v Hradci Králové mám nedaleko a termín pro toto letiště vychází na den mých narozenin...Děkuju..
Problém s přihlašováním by měl být snad již vyřešen. Smazal jsi jak cookies, tak cache prohlížeče ?
No mně to poslední dny taky blbne, každou chvíli mi to tvrdí že nejsem přihlášen. Většinou stačilo dát refresh nebo kliknout na nějaké vlákno a najednou jsem zase přihlášen. Cookies, cache, historii sem smazal několikrát, poté se to spíš zhoršilo, teď už stačí jen kliknout na nové téma nebo se pokusit napsat odpověď a hned to řve ať se přihlásím, pořád dokola. Minulý týden vše fungovalo jak má.
Přidávám stížnost na přihlašování. Dnes zatím OK ale minulý týden to rozhodně blblo (předtím několik měsíců OK)
V průběhu času je možné, že k nějakým trablům dojde společně s tím, jak vychází nové verze jednotlivých prohlížečů. Uvidíme, zda problémy s přihlašováním zaznamenává vícero uživatelů...