Opera 11.10, Linux x86-64 (byl bych asi padlý na hlavu používat IE proboha). Přihlašoval jsem se asi šestkrát, cookies promazány třikrát.
Taktéž mám doporučení. Jestli není OxyOnline schopno rozchodit ani fórum, ať to radši rovnou zabalí, nevím kdo střízlivý by si od takové společnosti něco pořídil. Na jakémkoli jiném HW fórum v ČR nemám problém, dokonce i trodasovo fórum jakž-takž funguje bez velmi dlouhé údržby co je ve vazbě. Jen tady to nejde. tak bych možná doporučil přestat se pořád vymlouvat, hloupě se neptat na důkazy naprosto zřejmých nefunkčností a raději s tím něco udělat
Na fórum téměř nechodím jak bylo možné si všimnout, využívám jen služeb bazaru. Nicméně bych tady vzpomenul, že okamžitě poté, co jsem si zcela uvědomil co je to tu zač (zejména po Vašich krocích), jsem Vás osobně žádal o smazání účtu. Za několik let se nic nestalo, nedostal jsem ani žádné vyjádření, tak tu prosím příště už nemávejte tím, ať na fórum nechodím, po tomto na to nemáte nejmenší morální nárok a další Vaše podobné výkřiky jsou pro mě stejně trapné jako pravděpodobně cokoli co já řeknu pro Vás.