Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Hybridní TV karta - problém s MPEG2 demux filter

honza1986 (3)|5.2.2009 14:02
Ahoj,
mám problém s kartou MSI DIGIVOX A/D II. Mám Win XP SP3 a nejnověší ovladače + nejnovější hypermedia center. Když chci vyhledat digitální stanice tak mi to píše Cannot render MPEG2 demux filter...
Poradíte co s tím? už si nevím rady

Na pc v práci s podobnou pc konfigurací to jde. I mě to dříve šlo, ale pak sem naformátoval a přestalo to jít.
kevin00 (10238)|5.2.2009 14:24
Jak to vypadá ve Správci zařízení ? Myslím, že by tam měli být 2 zařízení - není u nich vykřičník ? Nejdou naladit jen digitální stanice nebo i analogové stanice ?
honza1986 (3)|5.2.2009 18:01
Ve správci se jeví vše OK, v Řadiče zvuku, videa a her. zař. přibylo:

USB DVB-T Hybrid Device
USB EMP Audio Device

Stáhl jsem tedy nové ovladače + HyperMedia Center, problém však přetrvává. Nejdou jen digitální, při stisknutí vyhledávat to 1-2 vteřiny "přemejšlí" a pak to hodí tu hlášku. Analog zdá se jde.

Z toho FTP nějak nevim co stáhnout :(
kevin00 (10238)|5.2.2009 18:33
Tak jsem hledal na netu a tyto problémy měli větčinou uživatelé karet Jetway. Vesměs jim pomohli ovladače a programy KWorld. Nevím jestli by Ti pomohlo. Na tom FTP jsou právě ovladače většinou KWorld.
EditorPO (2819)|5.2.2009 18:36
Skus nainstalovat PowerDVD, pripadne preinstalovat DirectX najnovsou verziou.
honza1986 (3)|6.2.2009 09:01
KWORD... no pokusím se něco najít a uvidíme, jinak karta bude asi v pohodě když mi jde na jiném pc.
Nějaké Power DVD sem instaloval a tehdy to nepomohlo, zkusím tedyještě jednou. DirectX sem přeinstaloval ale nepomohlo