Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 124

Téma: Herní sestava do 10k

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    63

    Caute, chci si koupit nový počítač hlavně na hraní - zhruba 80%, pak na net.
    Mám teď noťas, tak se moc nevyznam v HW. Co říkáte na tuto sestavu?

    deska:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40004000000LO1

    procesor:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40004000000JZH

    grafika:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40004000000K20

    paměť:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40004000000G9U

    zdroj:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40004000000LAK

    HDD:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40004000000EC9

    mechanika:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40004000000J2X

    Co na to říkáte? Může to tak být? Zahraju si na tom dobře?

    Díky za reakce..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Deska spatna. AMD platformu bych ted v teto cenove kagorii nevolil. Disk spatny.

    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=26962

    Tohle si cetl nebo jsi rovnou placl dotaz?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Deska spatna. AMD platformu bych ted v teto cenove kagorii nevolil. Disk spatny.

    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=26962

    Tohle si cetl nebo jsi rovnou placl dotaz?
    To vis ze sem to cetl, ale ptam se konkretne na tuto sestavu. Proc je deska spatna? Proc ne AMD? Proc je disk spatny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    jsem to trochu předělal
    k dokonalosti tomu chybí ještě lepší chladič na cpu a accelero na grafiku ale nezbyly penízky

    athlon 6000+ má podobný výkon jak e5200
    athlon jde přetaktovat tak o 300-500Mhz intel o 1GHz

    z disků je lepší verze aaks (řeší se to tu furt dokola trochu hledej)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: pc-6-2-08.jpg 
Zobrazení: 120 
Velikost: 41.6 KB 
ID: 9438  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Kajaa Zobrazit příspěvek
    To vis ze sem to cetl, ale ptam se konkretne na tuto sestavu. Proc je deska spatna? Proc ne AMD? Proc je disk spatny?
    Protoze:
    1)Disk: WD3200AAKS je proverenejsi, ma vetsi cache a je jen o 95kc drazsi.
    2)Protoze nForce 520LE je velice stary chipset a kdyz se podivas do naucneho slovniku na termin kvalita, jeho fotku tam nenajdes. Ja vim, ta deska je velice levna, ale nikdo z nas neni tak bohaty aby si mohl kupovat levne veci, pokud mermomoci trvas na AMD variante, sel bych minimalne do neceho typu Gigabyte GA-MA770-DS3 atd (Proste amd chipset).
    3) Proc amd? Protoze intel e5200 a Gigabyte GA-EP43-DS3L jsou dle meho nazoru mnohem vhodnejsi volbou s lepsim pomerem cena/vykon/spotreba/moznosti OC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    matyyy.....P31 nebrat.
    kajaa........naprosto věř tomu, co psal cool v bodě tři nade mnou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    fanynek: P31 - pokud se má hodně šetřit a koupěj se hned 2x2GB ram, tak to IMHO neni tak strašný. Upgradovatelnost nulová, ale 4GB ram should be enough for anyone :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    fanynek: P31 - pokud se má hodně šetřit a koupěj se hned 2x2GB ram, tak to IMHO neni tak strašný. Upgradovatelnost nulová, ale 4GB ram should be enough for anyone :-)
    Ano, to je pravda. Je to levný řešení a vcelku kvalitní. Bohužel jak píšeš-upgradovatelnost 0.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    63

    tak sem zkousel vytvorit novou sestavu, je skoro totozna se sestavou ledna, akorat lepsi grafika

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...3A01HDI01K5V01

    muze to byt takto?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Tak mohlo by to byť ale ten chladič na CPU neber, radšej freezer 64Pro. Nejako v tom košíku nevidím skrinku.
    už keď si sa rozhodol viac investovať tak ešte raz porozmýšľaj nad intelom... taký E5200 alebo E7300
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Zmenil by som chladič cpu - 64 LP s ventilátorom 60x60 naozaj nie
    Pár korún na Arctic-Cooling Freezer 64 Pro PWM určite nájdeš
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Kajaa Zobrazit příspěvek
    tak sem zkousel vytvorit novou sestavu, je skoro totozna se sestavou ledna, akorat lepsi grafika

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...3A01HDI01K5V01

    muze to byt takto?
    Duvod pro amd?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od Kajaa Zobrazit příspěvek
    tak sem zkousel vytvorit novou sestavu, je skoro totozna se sestavou ledna, akorat lepsi grafika

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...3A01HDI01K5V01

    muze to byt takto?
    Disk vem WD6400AAKS,je spolehlivější než Samsung a o fous rychlejší.Desku a cpu E5200 a P43 DS3L(R).
    Naposledy upraveno uživatelem SamecP: 06-02-2009 v 21:51
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Duvod pro amd?
    no to nikto nevie, naviac ak s E5200 a nejakou Gigabytkou P43 to bude cenovo úplne rovnako
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    63

    jsem na nej nejak fixovan ani nevim proc. Za tu cenu bych mel intel 2,5 a amd je 3,1Mhz? neni to lepsi?

    jo a jeste tam mam levnejsi desku nez u sestavy ledna..

    nestacila by grafika 4670 512MB, nebo je o dost uz lepsi 4850?
    jak sem psal, mam to hlavne na hrani..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Herní sestava
    Od iraska v sekci PC - archiv
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-11-2009, 09:05
  2. PC sestava - herní
    Od playman v sekci PC - archiv
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-07-2009, 18:08
  3. Herni sestava
    Od Leiton v sekci PC - archiv
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 13:44
  4. herni sestava do 35k
    Od midji v sekci PC - archiv
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 15-01-2008, 22:20
  5. Herní sestava
    Od Pavel Boček v sekci PC - archiv
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 05-10-2007, 15:19