Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Router DSL 2641R a Access Point WMM-3000AP

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele FComp
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    5

    Cafte.

    Potreboval by som pomoct ako mam tie dva vecičky spojiť aby som predlžil / rozširil / wifi siet. Potreboval by som pomoct ako mam nastavit Access Point WMM-3000AP. Nikde to nemozem najst.

    PS: Chcel som dodat ze ak pripojim router s AP kablom tak mi to ide v poho.
    Ale chcel by som to poriesit cele len wifickom.
    Aby mi AP pracoval len s wifi. /AP prijimanie s routra cez wifi a odosielanie s AP na ostante PC /

    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Skus ho nastavit do WDS modu, v manuale strana 21 a 39.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    eraser

    WDS mód nemám moc v obľube, pretože je spojený s problémami, napr. v rámci kompatibility, prípadne obmedzenie na slabšie zabezpečenie siete. Fungovanie nevylučujem i keď ide o Ovislink a D-Link, no nečudoval by som sa, keby si bol handikepovaný na použitie WEP vo WDS.

    Riešením by bolo zapojenie univerzálneho repeatra, no nie každé AP túto voľbu ovláda. Ale ani tu nie je zaručený 100% úspech. Osobne by som využil ten kábel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Suhlasim, bral som do uvahy fakt, ze to ma kupene. Ak by sa len rozhodoval, tak by som mu dal ine a lepsie riesenie. Kedze nechce kable, tak WDS je teraz najlepsia moznost.

    Stejne mam dojem, ze sem uz nepride :-).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    eraser

    Z toho textu sa mi tiež javí, že tie dve krabičky vlastní, no len som chcel naznačiť, že to WDS nemusí byť také hľadké a jednoduché nastaviť. Preto doporučujem i ten kábel.

    Doma som používal univerzálny repeater, pretože jedna strana domu, resp. izba je tak zahltená rôznymi sieťami, že moje AP strácalo normalné dych. Nakoniec som radšej natiahol kábel a krabičku prepol do AP módu v rámci môjho networku. Jednak využívam plný výkon, no a hlavne som eliminoval výpadky, pripojenie je absolútne stabilné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od eraser Zobrazit příspěvek
    Z toho textu sa mi tiež javí, že tie dve krabičky vlastní, no len som chcel naznačiť, že to WDS nemusí byť také hľadké a jednoduché nastaviť. Preto doporučujem i ten kábel.

    Doma som používal univerzálny repeater, pretože jedna strana domu, resp. izba je tak zahltená rôznymi sieťami, že moje AP strácalo normalné dych. Nakoniec som radšej natiahol kábel a krabičku prepol do AP módu v rámci môjho networku. Jednak využívam plný výkon, no a hlavne som eliminoval výpadky, pripojenie je absolútne stabilné.
    Plne suhlasim tiez nemam rad podobne riesenia. Ja mam doma zasietovany cely byt, 2x router na dvoch ISP (jeden wifi, druhy optika), 2x AP (jeden do ulice, druhy v byte) a noproblem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele FComp
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    5

    Suhlasim s vami s tym kablom ale to nejde potrebujem wifi. A po dlsie nie nemam to kupene zatial len pozicane myslim AP. Ak mate nejake skusenosti s nejakym AP co je fakt dobry tak mi navrhnite.

    Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    eraser

    Čo sa týka funkcie univerzálny repeater, tak mám overený OvisLink WL-5460AP, ale zase to nie je žiadny zázrak, ale za tie peniaze a s aktualizovaným firmware je to slušná krabička. Samozrejme ti nemôžem zaručiť, ako bude spolupracovať s daným D-Linkom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele FComp
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od eraser Zobrazit příspěvek
    Čo sa týka funkcie univerzálny repeater, tak mám overený OvisLink WL-5460AP, ale zase to nie je žiadny zázrak, ale za tie peniaze a s aktualizovaným firmware je to slušná krabička. Samozrejme ti nemôžem zaručiť, ako bude spolupracovať s daným D-Linkom.
    Ďakujem všetkým za spoluprácu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Microsoft Office: Access 2010 - aktualizace dat e-mailem
    Od JuraS. v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-08-2014, 09:56
  2. Office 2007 - Excel a Access -propojení dat
    Od JuraS. v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 23-07-2013, 13:55
  3. router jako acess point
    Od tjurny v sekci Sítě
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-03-2011, 18:53
  4. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-10-2007, 20:26
  5. Jak obejít Optim Access 10??, help me pls
    Od GeorgeCZECH v sekci Sítě
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-01-2007, 18:05