Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 37 z 37

Téma: Jak výkoný zdroj?

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    62

    No co treba toto ?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 5.jpg 
Zobrazení: 64 
Velikost: 91.5 KB 
ID: 11191  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    62
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    Ten SS vypada parametrove urcite lepe nez zmineny Fortron, pokud tam hodlas osadit vykonnou GK tak silne 12V vetve se ti budou hodit, a z osobnich zkusenosti bych taky radeji volil Seasonic.
    A ja porad neveril ze se tam ten Gemini vejde - ted uz to vidim, nicmene co jsem napsal o vyberu chladice pro pasivni provoz plati (jen je otazka co se do Suga vleze), chladic s vetsi vzdalenosti jednotlivych zeber od sebe zvladne pri pasivnim provozu lepsi praci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    62

    No pockam zatim,vyberu grafarnu a uvidime jestli bude fortron nejak extra topit.
    EVGA GeForce GTS 250 SC 1GB
    Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB
    XFX GTS250 1GB
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Nevybírej ty nejdražší OC edice karet, mají tragický poměr cena/výkon. Základní edice jsou na tom vždy lépe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    385W kvalitní zdroj by měl stačit, s rezervou možná radši nějakej 400-450W, ale v reálu ta sestava nad 300W v zátěži určitě nepůjde. Bohužel LC Power mezi kvalitní zdroje nepatří - už jsem viděl několik testů, kdy po zatížení na svou jmenovanou kapacitu shořely.

    Ten zápach ale může bejt způsobenej tim, že tam máš někde prach, a když se zdroj víc zahřeje, tak ten prach začne smrdět, kdyby to byly dráty, tak asi už ten počítač neběží. Ale stejně bych doporučoval vyměnit, protože kdo ví, a když odejde zdroj, tak s sebou rád bere i další věci...

    Kvalitní zdroj=corsair, Enermax, seasonic, u seasonicu OEM radši brát trochu rezervu (nemá tak kvalitní osazení jako plnotučnej seasonic).
    Souhlasim s tebou !

    kdyz si vyberes drahy tak das za to hromadu penez a stejne ti to s necim nebude stihat ... ja to znam .. to se stalo kamosovi

    proto ti to raci rikam
    Naposledy upraveno uživatelem Smeli: 07-06-2009 v 08:23 Důvod: Edit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    28

    Ježiši kriste.jen ne LC power to je největší průser na poli zdrojů.Corsair Power Supply HX520 520W je cenove dostupny a mas ho na dlouho.Navic ma dobrou vybavu kabelaze.Takze hura do nej.
    cuus
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. zdroj
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-02-2012, 14:56
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-10-2009, 18:35
  3. aky zdroj
    Od ganja boss v sekci Zdroje
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-03-2008, 11:58
  4. Jak výkoný zdroj potřebuji?
    Od Zombie v sekci Zdroje
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-10-2007, 19:50