Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Propojení NTB x LCD TV

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    19

    Asus M50VC chci propojit s lcd Samsung s rozlišením 1366 x 768 pixel. Grafika mi toto rozlišení nenabídne a tudíž je obraz deformovaný, protože musím použít nejbližší nižší rozlišení 1024 x 768. Lze to nějak vyřešit? F3A to umí automaticky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    67

    Citace Původně odesláno od draxxx Zobrazit příspěvek
    Asus M50VC chci propojit s lcd Samsung s rozlišením 1366 x 768 pixel. Grafika mi toto rozlišení nenabídne a tudíž je obraz deformovaný, protože musím použít nejbližší nižší rozlišení 1024 x 768. Lze to nějak vyřešit? F3A to umí automaticky.
    Imho je F3A jiný model NB???

    Pokud to nezvládne grafika z důvodu paměti a nelze ji v BIOSu nastavit více, pak to zřejmě nepůjde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    19

    Grafika je Nvidia GE 9300 GS, nic lepšího do NTB asi nejde dát, má to 512 Mb paměti...Prostě nepozná 1366 x 768, jak jí donutit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Lolanka si nevšímej, ta jeho rada je úplně mimo. Zkus powerstrip, jestli to nepůjde nastavit s ním, druhej program, kterej bych zkoušel by byl rivatuner.

    http://www.neowin.net/forum/lofivers...p/t413100.html

    Jinak zas lepších grafik do ntb je spousta, 9500, 9600, 3650, dělaj se i s 3870...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    67

    -----
    Naposledy upraveno uživatelem Lonanek: 07-02-2009 v 21:11 Důvod: Ponaučení bylo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    19

    Co je powerstrip?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od draxxx Zobrazit příspěvek
    Co je powerstrip?
    program
    BTW na jákým systému se snažíš donutit aby to fungovalo? nemá třeba ta lcd televize cdčko s ovladačema(spoustu rozlišení funguje jen s ovladačem pro monitor)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    19

    XP SP3, jak jsem psal nahoře, F3A se s XP připojil a auto upravil rozlišení grafiky na 1366 x 768....M50VC nechce...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Powerstrip dej do google. Další co můžeš zkusit je tendle tip (jestli neumíš anglicky, tak se ozvy, pokusím se to přeložit):
    http://www.mp3car.com/vbulletin/lcd-...n-windows.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    no počkej přeci musíš nejdřív nadefinovat nové zařízení v nvidia panelu ...objeví se zobrazovací zařízení dvě
    a vybereš mod(klonovat,rozšířit pracovní plochu horizontálně nebo vertikálně respoktive učit první a druhé zobrazovací zařízení)první dáš lcd tv ,druhé lcd na nb a pak dáš druhé vypnout(deaktivovat) no a nastavíš rozlišení pro první zobrazovací zařízení..a je to
    takle sem to nasavoval i n NB s GF6100 a i s HD2600 bez problému
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    19

    V Nvidia panelu definuji 1360 x 768. Problém je, že obraz je jakoby větší a tímpádem chybí spodní, horní, levý a prvý okraj. Pokud jezdím myší do krajů, tak obraz se pohybuje ( ujíždí ).
    Když dám rozlišení 1024 x 768 tak ho to nepodporuje... TV je super, krom tohodle bordelu, děsně mně to sere.
    Vynucené zjištění rozlišení nefunguje. Jsem v koncích.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    A čim to máš připojený (DVI, DSUB, HDMI)?
    Zkus něčím (např. doplněk measureIt pro firefox) změřit skutečnou velikost plochy v pixlech, když tam nastavíš to rozlišení 1366x768 (přepokládam, že 1360 byl překlep).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    přepokládam, že 1360 byl překlep
    1360x768 je spravne rozlisenie
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Marenek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    242

    Citace Původně odesláno od draxxx Zobrazit příspěvek
    V Nvidia panelu definuji 1360 x 768. Problém je, že obraz je jakoby větší a tímpádem chybí spodní, horní, levý a prvý okraj. Pokud jezdím myší do krajů, tak obraz se pohybuje ( ujíždí ).
    Když dám rozlišení 1024 x 768 tak ho to nepodporuje... TV je super, krom tohodle bordelu, děsně mně to sere.
    Vynucené zjištění rozlišení nefunguje. Jsem v koncích.
    tak bacha - to bude vlastnost tv! stejně zvětší a ořeže obraz z vga vstupu třeba plazma od panasonicu.
    zpět: to to nebude, to by pak neujíždělo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Vsak pockajte, az povie, ze cez co to pripaja. A ci ten LCD Samsung je monitor alebo TV. Taketo strielanie nema zmysel.
    Chcelo by to tiez model toho Samsungu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Propojení 2 AP
    Od kowaltsky v sekci Sítě
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-12-2011, 22:50
  2. propojení pc s LCD TV
    Od PavelzChebu v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-09-2011, 17:38
  3. Propojení 2 PC
    Od Honza.4.ever v sekci Sítě
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 09:47
  4. propojeni pc a ntb
    Od Prochy_ v sekci Sítě
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 09-08-2008, 16:59
  5. Propojeni PC s TV
    Od Amater v sekci Video a TV
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-07-2006, 23:37