Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Guitar hero 3 chyba při instalaci

Flashpoint (2)|7.2.2009 19:51
Snažím se nainstalovat hru guitar hero 3 ale při spusteni instalace se zobrazí Windows error 1610 -> Konfigurační data pro tento produkt jsou poškozena. Obraťte se na pracovníky odborné pomoci. Snazil jsem se preinstalovat Windows Installer ale bez výsledku. Mám windows xp. Prosím o pomoc
Maximus12 (763)|7.2.2009 19:58
[QUOTE=Flashpoint;216404]Snažím se nainstalovat hru guitar hero 3 ale při spusteni instalace se zobrazí Windows error 1610 -> Konfigurační data pro tento produkt jsou poškozena. Obraťte se na pracovníky odborné pomoci. Snazil jsem se preinstalovat Windows Installer ale bez výsledku. Mám windows xp. Prosím o pomoc[/QUOTE]

Ahoj, co takhle zkusit trosku pana googla :) Nasel jsem tam toto, snad to pomuze :) Jinak je to originalka, ze ano ?

http://darkstar-wow.webovastranka.cz/wiki/123/581_Windows_error_1610
Flashpoint (2)|7.2.2009 20:03
Tohle jsem zkousel ale zasekl jsem se při vytváření logu respektive log se mi nevytvořil a nevim jakou verzi skriptu mám stáhnou setup.exe má verzi 0.0.0.0

Originálka to bohužel není
Maximus12 (763)|7.2.2009 20:10
[QUOTE=Flashpoint;216416]Tohle jsem zkousel ale zasekl jsem se při vytváření logu respektive log se mi nevytvořil a nevim jakou verzi skriptu mám stáhnou setup.exe má verzi 0.0.0.0

Originálka to bohužel není[/QUOTE]

Tak to bohuzel, kdyz toto nepomuze a hlavne neni to ORIGINALKA tak neni co resit.