Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Gigabyte GA-MA790X-DS4 (rev. 1.0)

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    Nazdar..

    Mam tady tuhle desku http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4000C000000FSO a četl jsem nekde články o aktualizaci biosu ...Tak se chci zeptat jak se to dela nebo k čemu to je dobré??

    Předem děkuji za odpověd....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Dobre je to k tomu ze update biosu resi nektere bugy nebo pripada podporu novych cpu.

    Changelog biosu tve desky najdes tady http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=2695

    Pokud ti ovsem vse jede jak ma, nedoporucuju update biosu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    Aha...takže to chápu že kdybych chtel třeba novej CPU tak bych to mel aktualizovat??
    Važne todle vubec neznám..
    A co jsou ty Bugy???

    No PC mi jede v pořádku...ale nejsem tak dokonalej uživatel abych moch říct že to jede na 100% jak má...určite je mnoho věci jak PC zrychlit....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Celofan Zobrazit příspěvek
    Aha...takže to chápu že kdybych chtel třeba novej CPU tak bych to mel aktualizovat??
    Važne todle vubec neznám..
    A co jsou ty Bugy???
    Bug = chyba
    Ano, kdybys chtel novejsi procesor, je to doporucene, ale ne vzdy nutnosti, zalezi jaky mas bios a zdali soucasny bios jiz nove procesory nepodporuje.

    Citace Původně odesláno od Celofan Zobrazit příspěvek
    No PC mi jede v pořádku...ale nejsem tak dokonalej uživatel abych moch říct že to jede na 100% jak má...určite je mnoho věci jak PC zrychlit....
    Ono takove to ze it mag vleze do biosu, rekne par kouzelnych slov a pc je najednou dvakrat rychlejsi pri stejne frekvenci je tak trosicku v dnesni dobe mytus. Dnesni platformy jsou navrzeny tak ze se samy nakonfiguruji podle potreby, casovani ram si deska vytahne z spd na ramkach, informace o procesoru taky, takze pokud se nebavime o pretaktovani, tak temer neni moc veci jak by sel zvysit vykon sestavy aniz by clovek prekrocil tovarni parametry a nastaveni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    Aha tak to jsem klidnej....
    Ale stejne by me zajimalo jestli to mam vyladené jak má byt....Ale to asi tak přes internet nejde zjístit co?
    Podle me mam supr PC a u nejakých hrách třeba crysis mi grafika ne že seká ale při přechodu děla takové čáry..nebo jak to mam popsat...nebo vlastne dalo by se řict že se to seka...Ale ovladače mam nejnovší...Tak nevim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Celofan Zobrazit příspěvek
    mi grafika ne že seká ale při přechodu děla takové čáry..nebo jak to mam popsat...
    http://www.svethardware.cz/forum/sho...69&postcount=6 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    jojo neco podobného to dela..ale zase neni to tak až noc videt...třeba kamarad to nevidel vubec až sem ho na to upozornil,takže to neni tak hrozný ale trochu me to štve bo za grafiku jsem dal 9000 Kč a myslel jsem že nebudou žádne problémy.......
    Ale stejne jsem nepochopil v tom článku to "fps" Možná to je neco co znám ale zkratky neznám... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Celofan Zobrazit příspěvek
    jojo neco podobného to dela..ale zase neni to tak až noc videt...třeba kamarad to nevidel vubec až sem ho na to upozornil,takže to neni tak hrozný ale trochu me to štve bo za grafiku jsem dal 9000 Kč a myslel jsem že nebudou žádne problémy.......
    Ale stejne jsem nepochopil v tom článku to "fps" Možná to je neco co znám ale zkratky neznám... :-)
    FPS = snimku za vterinu. Pro eliminaci tohoto jevu staci zapnout vsync - vertikalni synchronizaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    no ted budu za uplneho debyla....Promin že te tak otravuji ale podle me to dela asi to "Vsync" (pokud to tak je tak vubec nevim co to je a kde to je) ale kde to mam hledat?? nebo kde to ma zapnout....
    Fakt promin....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Celofan Zobrazit příspěvek
    no ted budu za uplneho debyla....Promin že te tak otravuji ale podle me to dela asi to "Vsync" (pokud to tak je tak vubec nevim co to je a kde to je) ale kde to mam hledat?? nebo kde to ma zapnout....
    Fakt promin....
    bud ve hre (vetsinou v nastaveni obrazu) nebo v ovladacich.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    A jo supr...funguje to...dík.....
    Ale zase mi blbne stín...když trhnu obrazovkou tak stin je kostičkovaný... hmm...to ale asi bude hrou (doufam)..
    Ale v ovladačích jsem nic nenašel..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Socket AM2/AM2+: Gigabyte MA790X-UD4
    Od Solitario v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 15-08-2009, 19:20
  2. Gigabyte MA78G-DS3H nebo Gigabyte MA790X-DS4
    Od mstejska v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 22-02-2009, 17:39
  3. Socket AM2/AM2+: Gigabyte GA–MA790x DS4
    Od petr.stony v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 22-12-2008, 03:58
  4. Gigabyte GA-MA790X-DS4
    Od _FrOst_ v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-10-2008, 19:10
  5. nahrada za Gigabyte MA790X-DS4
    Od f3rd@ v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 17-04-2008, 16:16