Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: Floppy disk fail (80)

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    9

    CMOS checksum error - Defaults loaded .. po tomhle se dostanu do biosu za normálních podmínek, ale s hluchou klávesnicí to samozřejmě nejde.
    Klávesnice je v dobrém soketu blíž k desce .. ten je vždycky pro klávesnici :-)
    Zařízení na HW flash tu zrovna nemám :-).
    USB klávesnici bych vyzkoušel, ale také ji tady teď nemám.
    Naposledy upraveno uživatelem kolzig: 09-02-2009 v 01:25
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od kolzig Zobrazit příspěvek
    Nechal jsem v PC jen nejzákladnější věci.
    Odpojil si aj kabliky od USB, ktore vedu na predny panel?
    Odpoj aj vsetky mechaniky (HDD, FDD, CD/DVD...), len docasne, ci to prejde cez prvu obrazovku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    9

    Jasně ani na ty jsem nezapomněl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od kolzig Zobrazit příspěvek
    Jasně ani na ty jsem nezapomněl.
    takže asi jedině ta usb klávesnive a okud ani ta ne.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele RolandN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    211

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    takže asi jedině ta usb klávesnive a okud ani ta ne.....
    Pokud ani ta ne, pak už jen ekologicka likvidace elektro odpadu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    9

    Tu desku mám něco málo přes rok, takže jsem ji byl dneska vyreklamovat. Dík za rady, ale jiné řešení zřejmě není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele RolandN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    211

    Citace Původně odesláno od kolzig Zobrazit příspěvek
    Tu desku mám něco málo přes rok, takže jsem ji byl dneska vyreklamovat. Dík za rady, ale jiné řešení zřejmě není.
    Tak pokud byla v zaruce je to dobre řešeni...
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. floppy
    Od chalupník v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-02-2011, 18:10
  2. Základní desky: Load fail-save defaul problém
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-03-2010, 17:44
  3. Adapter pro floppy mechaniku
    Od mivot v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2010, 10:29
  4. Musí nová sestava obsahovat i FLOPPY?
    Od SpeederBB v sekci PC - archiv
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 16-01-2009, 13:30