Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 47

Téma: Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 GV-NX86T256H

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    88

    Dobrý den chtěl bych se zeptat mám tuto grafickou kartu

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...2007K000000ETQ

    neříkejte mi že je to stará mrtvola já to vím moc už toho nezvládne ,ale přesto bych rát chtěl vědět jaký nejlepší program by jí zvládnul přetaktovat díval jsem se na ruzné programy a stahnul jsem si RivaTuner a chtěl bych se vás zeptat jestli neznáte nějaký lepší nebo jak hodnotíte tento program a skoušeli už jste něko sním pracovat?Zajímalo by mě na jaké prametry bych mohl tuto grafickou kartu přetaktovat.Díval jsem se i na to že podporuje rozhraní DirectX 10.0 a to si mislím že je dobře ale nevím ke ho sehnat ten přesnej co tam má být díval jsem se tu na světě hrardwaru ,ale nevím který by byl na nejviší urovni abych tu grafiku na ten DirectX 10.0 využil.

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    FAQ: Casto kladene dotazy, jsis precet nebo se rovnou ptas?



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    88

    nevidíš ptám se

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od snasel17 Zobrazit příspěvek
    nevidíš ptám se
    Dobre, tak jinak. Ja ti nebudu radit dokud si tohle neprectes, protoze tam jsou odpovedi na radu tvych otazek.

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    88

    no dobrá tak co dál?

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Kdyby sis precetl odpoved na 5. otazku v odkazech, tak uz se neptas takhle, ale na neco jineho.

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od snasel17 Zobrazit příspěvek
    no dobrá tak co dál?
    A ted napis:

    Prectel jsem si tohle tohle a tohle. Z toho jsem pochopil tohle tohle a tohle, ovsem nerozumim tomuto:

    1) bla bla bla bla
    2) bla bla bla bla



    Samozreme misto slov tohle a bla napis konretkni informace.



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    88

    jj dik a co bude lepší když budu taktovat automaticky nebo manuálně?a zamlouvá se mi program ForceWare vypadá jednoduše a aji o něm píší že je jednoduchý ale já bych chtěl skusit pokočilejší program RivaTuner má stím někdo skušenosti že by mi stím pak po icq třeba poradil při taktování?
    Naposledy upraveno uživatelem snasel17: 09-02-2009 v 22:13

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    A automaticky to je jak?

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    88

  11. #11
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Promiň, nikdy jsem OC čehokoli na auto nenechával.
    Ale zkusím to. Třeba z mýho HW dostanu ještě víc.

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    88

    hej tak to sus přes RivaTuner já ti polšu návod a pak mi řekneš jak se stím maká jestli je to v poho a td jO?

    http://www.svethardware.cz/pretaktov...a-do-z/11923-3



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od snasel17 Zobrazit příspěvek
    hej tak to sus přes RivaTuner já ti polšu návod a pak mi řekneš jak se stím maká jestli je to v poho a td jO?

    http://www.svethardware.cz/pretaktov...a-do-z/11923-3
    Ja nechapu proc by to mel zkouset fanynek a pak ti radit jak mu to jede

    Taktuj manualne, zvedni takt o 10-25mhz na jadre, spust 3dmark a takhle opakuj dokud nezacne 3dmark padat. Pak snizs occa 10-20 mhz frekvenci, nez na jakou si nejvic dosel a muzes to prohlasit za rozumne oc. Tohle pak opakuj s pametma.

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od snasel17 Zobrazit příspěvek
    hej tak to sus přes RivaTuner já ti polšu návod a pak mi řekneš jak se stím maká jestli je to v poho a td jO?

    http://www.svethardware.cz/pretaktov...a-do-z/11923-3
    OT:ale to budeš musieť poslať aj tvoju kartu

    ak sa ti RivaTuner nepáči, vyskúšaj niečo iné - napr. AtiTool, AtiTrayTool,ExpertTool atď.

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    AtiTrayTool
    ATT nefunguje na nvidia kartach

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. 8600gt 256 MB ddr3 vs 3650 256MB ddr3
    Od Jerome82 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 06-04-2008, 18:41
  2. Chlazení grafik: Teploty a chlazení Gigabyte GeForce 8600GT
    Od Freemind v sekci Chlazení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 18-01-2008, 11:27
  3. Totalni problem s GigaByte MAYA GV-NX86T256H 256MB DDR3, PCI-E
    Od bags v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 28-10-2007, 12:26
  4. Radeony: X1950Pro 256MB DDR3 vs. X800XT PE 256MB DDR3
    Od Sieben v sekci Grafické karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 10:46
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 16:03