SD karta 2GB
Mám problém...koupil jsem SD kartu o kapacitě 2 GB,a když sem ji chtěl naformátovat,tak mi to nabídlo jen možnost pro 960MBtedy jako pro 1 GB kartu.tak sem ji šel vrátit,pak jsem koupil jinou,o stejné kapacitě,ale taky šla naformátovat jen jako 960MB...čím to může být?bylo to zkoušeno na stolní pc a na jednom notebooku...mám smůlu na karty?nebo je něco špatně v pc?díky za rady
no,jeden pc je notebook a ten má svoji čtečku,takže v ní a pak ještě na stolním,ale typ té čtečky ted bohužel z hlavy nevím...ale třeba bráchova 2GB microSD v tom jede v pohodě....
a formátoval sem to normálně ve windowsech tak jako vždycky každou kartu
a formátoval sem to normálně ve windowsech tak jako vždycky každou kartu
Hmmm - a je to SD nebo SDHC karta?
A nekupoval jsi ji přes ebay?
Chápu to dobře, že teda ve dvou čtečkách shodně hlásila stejnou kapacitu?
Jakou hlásí nenaalokovanou velikost ve správci disků když smažeš všechny partition? Taky těch 960?
A nekupoval jsi ji přes ebay?
Chápu to dobře, že teda ve dvou čtečkách shodně hlásila stejnou kapacitu?
Jakou hlásí nenaalokovanou velikost ve správci disků když smažeš všechny partition? Taky těch 960?
je to SD a není přes ebay,je normálně o obchodu.jj,přesně ta se hlásí...ve správci disků sem nekoukal,ale pak mrknu,ale ted tu kartu nemám u sebe,tak se nemůžu podívat hned...
tak mi kartu vyměnili v obchodě a zase při pokusu o formát mi win ukázaly kapacitu 960MB,ale formátovat sem ji nedal...zkusil sem to hodit do fotáku a naformátovat a ono to funguje...ted se i v pc ukazuje jako 2GB karta...tak nevím,že by čtečka karet na spolním PC i čtečka v noťasu byly špatný?