Nedavno jsem poridil toto lcd a uz ted pozoruji ze kloub je jakoby vychozeny kdyz lcd nastavim do horni pozice proste se sveze o nekolik cm dolu kloub ho neudrzi .. myslite ze je to duvod k reklamaci ? Neni tu nekdo se stejnym typem?
[QUOTE=pas!k]Nedavno jsem poridil toto lcd a uz ted pozoruji ze kloub je jakoby vychozeny kdyz lcd nastavim do horni pozice proste se sveze o nekolik cm dolu kloub ho neudrzi .. myslite ze je to duvod k reklamaci ? Neni tu nekdo se stejnym typem?[/QUOTE]
No bohuzel musim konstatovat ze mam stejny problem. Cca po roce pouzivani. musim mit monitor podepreny (krabicka od filmu). Reklamovat se mi to nechce. uz jsem to zkousel i opravit, ale neni co vypada to na povolene pruzeni pruzin.
No bohuzel musim konstatovat ze mam stejny problem. Cca po roce pouzivani. musim mit monitor podepreny (krabicka od filmu). Reklamovat se mi to nechce. uz jsem to zkousel i opravit, ale neni co vypada to na povolene pruzeni pruzin.
Tyto problémy začínají být čím dál tím častější (u 970ky). Samozřejmě to je důvod k reklamaci, ale bohužel nejspíš dostanete stejný kousek, který po chvilce bude povolený také.
[QUOTE=Pavel Kovač]Tyto problémy začínají být čím dál tím častější (u 970ky). Samozřejmě to je důvod k reklamaci, ale bohužel nejspíš dostanete stejný kousek, který po chvilce bude povolený také.[/QUOTE] No presne toho se bojim asi pockam az nebude a pak to pujdu vratit :)
[QUOTE=Lucas]No bohuzel musim konstatovat ze mam stejny problem. Cca po roce pouzivani. musim mit monitor podepreny (krabicka od filmu). Reklamovat se mi to nechce. uz jsem to zkousel i opravit, ale neni co vypada to na povolene pruzeni pruzin.[/QUOTE]
Toto by mne docela zajímalo ... "nedávno" v prvním příspěvku a "po roce" v druhém. Mám ten samý monitor asi měsíc a zatím vypadá OK. Proto jsem se chtěl zeptat ... používali jste ten kloub, tzn. měnili jste častěji pozici monitoru, nebo jste ho jen jednou nastavili a nechali stát ? Mě totiž přijde, že v té úplně nejvyšší pozici se jakoby mírně "zasekne" a nemá tendenci klesat, musí se na něj celkem zatlačit aby se posunul a pak už tedy sjede jak po másle dolů. Třeba když ho nechám této vrchní pozici, tak se tomuto defektu vyhnu ?
Toto by mne docela zajímalo ... "nedávno" v prvním příspěvku a "po roce" v druhém. Mám ten samý monitor asi měsíc a zatím vypadá OK. Proto jsem se chtěl zeptat ... používali jste ten kloub, tzn. měnili jste častěji pozici monitoru, nebo jste ho jen jednou nastavili a nechali stát ? Mě totiž přijde, že v té úplně nejvyšší pozici se jakoby mírně "zasekne" a nemá tendenci klesat, musí se na něj celkem zatlačit aby se posunul a pak už tedy sjede jak po másle dolů. Třeba když ho nechám této vrchní pozici, tak se tomuto defektu vyhnu ?