Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NTB HP 6830s x Acer EX5630G

benik.martin (35)|10.2.2009 13:33
Zdravím. Vybírám nouťas pro mamku, prodejce PC mi něco navrhl, výběr jsem zúžil na HP 6830s [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] kam by se ještě dokupoval systém Windows XP, nebo Acer Extensa 5630G, který je už se systémem Vista Business, který jde downgradovat na XP... Máminka ani neví,jesi chce 17 nebo 15 obrazovku..jde tam i o cenu, jesi se vyplatí zainvestovat do toho HP.. Parametrově se mi zdají zhruba stejně, HP má o giga ram navíc, ovšem má zas procesor Dual Core, kdežto Acer má Core 2 Duo, to je lepší ten Acer nie?? a grafická karta, HP má HD 3430 a Acer HD 3470, je v tom velký rozdíl ?? Nouťas to je především pro kancelář a Corel, kde by 17' obrazovka byla jistě +..Oba nouťasy váží přitom stejně, páč to větší HP je mnohem tenčí.. Který byste doporučili?? Vím že sem teď budete psát jaký ja Acer šmejd a podobně..zkuste teď nehledět na značku, Acer se už zlepšil a všechny nouťasy co máme doma pracujou perfektně. I můj prodejce tvrdí že to už není to co bejvávalo... Takže zkuste spíš kouknout na parametry než na značku :) Dííky
Draken (1578)|10.2.2009 13:54
noi když nepřihlížim na značku..tak musim říct že HP se na corel hodí víc...díky větší uhlopříčce bude lepší volbou...otázka je jestli je ta váha pravdivá...nadrhou stranu chybí OS a záruka je 12měsíců
asi takle pokud na tom hodlá dělat fotky a grafiku tak bych koupil HP
pokuď chce ušetřit a smíří se se špatným rozlišením pak bych bral Acer