Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: SAMSUNG T220 - problém

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    11

    zrdravim vsechny.mam uz skoro mesic lcd samsung t220 a jeste se mi nepodarilo zjistit proc nemuzu polohovat obraz(vertikalne a horizontalne). nejde mi to ani v osd menu a ani pres program ktery byl na cd k tomuto lcd..kdyz najedu v menu na sekcii position tak se mi ukaze hlaska "not available" . nevi nekdo v cem muze byt problem?ovladac mam nainstalovany.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Zkus změnit zdroj signálu, jestli můžeš ( přepoj z DVI na D-Sub, případně naopak ), a zjisti, jestli to funguje s jiným signálem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Pripojujes ho pres DVI?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele AlbiDC
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    82

    nemůže to být starší grafickou kartou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Při připojení přes digitální vstup DVI jsou položky polohování obrazu standardně neaktivní (nastaví se to automaticky nejlépe jak může, takže není co a kam polohovat). Máš s polohou nějakou potíž?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele AlbiDC
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    82

    jaj já myslel, že chceš otáčet monitor o 90 stupňů nebo tak něco
    je to tak jak píše speedsnail, u DVI to není třeba upravovat a asi proto je to vyplý. Jestli ti něco nesedí na zobrazení, zkontroluj si, jestli máš nastavené nativní, tj. standarní rozlišení T220, vlastně jde o mřížku pixelů o určitém počtu. Jiná než nativní rozlišení obraz hodně kazí jak přes DVI tak přes D-SUB.
    Naposledy upraveno uživatelem AlbiDC: 10-02-2009 v 17:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od AlbiDC Zobrazit příspěvek
    jaj já myslel, že chceš otáčet monitor o 90 stupňů nebo tak něco
    je to tak jak píše speedsnail, u DVI to není třeba upravovat a asi proto je to vyplý. Jestli ti něco nesedí na zobrazení, zkontroluj si, jestli máš nastavené nativní, tj. standarní rozlišení T220, vlastně jde o mřížku pixelů o určitém počtu. Jiná než nativní rozlišení obraz hodně kazí jak přes DVI tak přes D-SUB.
    jn, zni to logicky.prave mam ale pocit ze s me ten obraz malinko posunul do prava. jinak nastavene mam nativni rozloseni...jde to neakym zpusobem automaticky vycentrovat nebo neco??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    11

    jo a mam to pripojene pres dvi.. grafika gf 7900gs 512MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Pokud mas nastaveno nativni rozliseni a pouzivas DVI tak zadne centrovani neni mozne, protoze obraz je uz maximalne vycentrovan.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Na DVI by žádné posunutí obrazu být nemělo. Než někoho napadné něco chytřejšího, zkus zatím jenom snížit rozlišení a pak ho zase zvýšit zpátky. Měl bys tím vyprovokovat automatické srovnání obrazu, které by mělo probíhat při každé změně rozlišení.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. monitor Samsung T220 po přepnutí na DVI nenačte obraz
    Od wit.cz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-10-2010, 21:09
  2. LCD: Prosím o rady ohledně Samsung T220
    Od roamn v sekci Monitory
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-10-2009, 15:35
  3. LCD: Samsung 22": 2243BW -VS- T220
    Od XpointCZ v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-04-2009, 18:29
  4. LCD: Samsung SyncMaster T220 zkušenosti
    Od suder v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-08-2008, 19:58