Pc nabíhá jak se mu chche nebo taky vubec
Už delší dobu mám problém se spouštěním pc, po zapnutí problikne červená dioda blikne klávesnice ale víc se nestane, monitor nenaběhne zelená dioda přitom svítí a větráky hučej... tenhle problém mam již tak 2 měsíce stim že do ted se počítač vždy na pár pokusů pustil ... dneska se ale nepustil ani po 2 hodinách ustavičných pokusů, sen vcelku bezmocnej.
Základní desku mam Asus M2NPV-VM, grafiku Ge force 7300 LE(nebo 7200 tedka nevim), 1 giga ram a procesor myslim že AMD 3200.
Děkuju předem za veškeré rady.
Základní desku mam Asus M2NPV-VM, grafiku Ge force 7300 LE(nebo 7200 tedka nevim), 1 giga ram a procesor myslim že AMD 3200.
Děkuju předem za veškeré rady.
Zdroj je měněnej asi měsíc zpátky problém přetrval, ATX 450 JSP jestli to je ono. Jinak Počítač když se pustí fůnguje uplně bez problémů ...
[QUOTE=Caroen;217829]ATX 450 JSP jestli to je ono.[/QUOTE]
Patří sice do lowendu, ale dávat by to měl.
Jak vypadají kondenzátory na desce? Nejsou nafouklé, vyteklé, či vyboulené?
Patří sice do lowendu, ale dávat by to měl.
Jak vypadají kondenzátory na desce? Nejsou nafouklé, vyteklé, či vyboulené?
Problem ktery popisujes je casto problemem zdroje .. Zkousel si na pc delat nejake testy??? A jeste pred tim nez se zacnes ptat projdi prosim tohle tema: https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/4090-faq-pc-se-samo-restartuje-je-nestabilni-co-muze-byt-pricinou
EDIT pokud se nepletu je to eurocase .. coz je casto zminovany vyrobce v negativnim slova smyslu.
EDIT pokud se nepletu je to eurocase .. coz je casto zminovany vyrobce v negativnim slova smyslu.
[QUOTE=r34ktor;217832]Jak vypadají kondenzátory na desce? Nejsou nafouklé, vyteklé, či vyboulené?[/QUOTE]
co jsem koukal tak sem si ničeho nevšiml
co jsem koukal tak sem si ničeho nevšiml
[QUOTE=pas!k;217833]pokud se nepletu je to eurocase .. coz je casto zminovany vyrobce v negativnim slova smyslu ..[/QUOTE]No já mam EC už trošku delší dobu, ale taky ty starší nebyly až "takové sr*čky" - i když známe EC :D
[QUOTE=Caroen;217824]Už delší dobu mám problém se spouštěním pc...[/QUOTE]
Zkusil bych si půjčit od někoho nějaký značkovější zdroj jestli máš tu možnost. Pokud nepůjde, "mohlo" by to být deskou.
[QUOTE=Caroen;217824]Už delší dobu mám problém se spouštěním pc...[/QUOTE]
Zkusil bych si půjčit od někoho nějaký značkovější zdroj jestli máš tu možnost. Pokud nepůjde, "mohlo" by to být deskou.