CPU-Z
Zdravim všechny sem tu nový.
Mám jeden dotaz ohledně toho programu
screen zde: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Píše to tam že je to 1-jádrovej procak ale někde jinde mi zase nekdo řikal že je 2jadrovy tam byl screen z jinyho programu myslim že ze staryho everestu nebo tak něco..
Mam ten pc uz asi 2roky a je to acer aspire e380 tam taky vsude rikaj že je 2jadrovej
takže fakt nevim:D
Mám jeden dotaz ohledně toho programu
screen zde: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Píše to tam že je to 1-jádrovej procak ale někde jinde mi zase nekdo řikal že je 2jadrovy tam byl screen z jinyho programu myslim že ze staryho everestu nebo tak něco..
Mam ten pc uz asi 2roky a je to acer aspire e380 tam taky vsude rikaj že je 2jadrovej
takže fakt nevim:D
jseš si 100% jistej?já na tom totiž rozjedu GTA IV který maj minimální požadavky
na cpu AMD Athlon X2 64 2.4 Ghz ja mam 2.4 ale rikaš že je 1jadrovej.. to bych je nerozjel ne?
na cpu AMD Athlon X2 64 2.4 Ghz ja mam 2.4 ale rikaš že je 1jadrovej.. to bych je nerozjel ne?
jestli nevěříš sundej chladič z perocesoru a napiš nám PN (něco jako ADA3800IAA4CN)
gta4 s jednojádrem je téměř nemožný, zjisti co máš za desku a procesor vyměň (X2ky stojí pár korun ikdyž na GTA4 budou stejně pořád slabý)
gta4 s jednojádrem je téměř nemožný, zjisti co máš za desku a procesor vyměň (X2ky stojí pár korun ikdyž na GTA4 budou stejně pořád slabý)
[QUOTE=Letis;218922]jseš si 100% jistej?[/QUOTE]Já jo, podle tvýho screenu, kdybys měl X2 na 2,4 GHz, tak by to musel být model 4600 nebo 4800.... a co ty, jseš si 100% jistej?
Podle CPU-Z máš čistokrevný 1 jádro ;) tak sem hoď screen ještě třeba z Everestu....
Podle CPU-Z máš čistokrevný 1 jádro ;) tak sem hoď screen ještě třeba z Everestu....
[QUOTE=matyyy;218925]jestli nevěříš sundej chladič z perocesoru a napiš nám PN (něco jako ADA3800IAA4CN)
gta4 s jednojádrem je téměř nemožný, zjisti co máš za desku a procesor vyměň (X2ky stojí pár korun ikdyž na GTA4 budou stejně pořád slabý)[/QUOTE]mam vam nahrat video nebo co:D no dobře neni to nic extra asi tak 20FPS ale funguje to a proste minimalní požadavky na procesor jsou 2.4 2-jadro tak nechapu jak bych to mohl vubec spustit s 1-jadrem:D
edit deska je taky problem je od aceru.. nejaka EM61SM/EM61PM
gta4 s jednojádrem je téměř nemožný, zjisti co máš za desku a procesor vyměň (X2ky stojí pár korun ikdyž na GTA4 budou stejně pořád slabý)[/QUOTE]mam vam nahrat video nebo co:D no dobře neni to nic extra asi tak 20FPS ale funguje to a proste minimalní požadavky na procesor jsou 2.4 2-jadro tak nechapu jak bych to mohl vubec spustit s 1-jadrem:D
edit deska je taky problem je od aceru.. nejaka EM61SM/EM61PM
[QUOTE=Letis;218943]mam vam nahrat video nebo co:D no dobře neni to nic extra asi tak 20FPS....[/QUOTE]Těch 20 fps máš v menu ne? Nebo někde stojíš a čumíš do zdi.... :p
To video bysme asi rádi viděli :thumb
Btw. co máš vlastně za grafiku?
Btw. co máš vlastně za grafiku?
[QUOTE=husky14;218944]Těch 20 fps máš v menu ne? Nebo někde stojíš a čumíš do zdi.... :p
Btw. co máš vlastně za grafiku?[/QUOTE]lol nn normal behem hrani ale fraps snizuje fps kdyz to budu nahravat ale tak natocim vam to:P
Jinak ramku mam patriot 2GB 800mhz
a grafiku 1GB Ati Radeon HD 4670
to sem nedavno dokupoval:)
Btw. co máš vlastně za grafiku?[/QUOTE]lol nn normal behem hrani ale fraps snizuje fps kdyz to budu nahravat ale tak natocim vam to:P
Jinak ramku mam patriot 2GB 800mhz
a grafiku 1GB Ati Radeon HD 4670
to sem nedavno dokupoval:)
tak jsem náhrál to video s tim frapsem je to horší asi 12-15FPS no ale podivejte se na jaky to hraju detaily:na konci videa pls kam to mam nahrat?:D :)
[QUOTE=Letis;218951]pls kam to mam nahrat?:D :)[/QUOTE]Zedituj svůj poslední příspěvek nebo napiš další a pod ním máš "Spravovat přílohy"....
no to asi nepujde ma to 80MB :D
nahravam to na edisk (zkonvertoval sem to do 3GP ma to 14MB tak doufam ze se na to aspon podivas:D)
nahravam to na edisk (zkonvertoval sem to do 3GP ma to 14MB tak doufam ze se na to aspon podivas:D)
[QUOTE=husky14;219016]
V jakým rozlišení to hraješ?[/QUOTE]
Staci se podivat do konce videa. je tam i rozliseni. Tohle mi dava nadeji ze to na svem pc rozjedu taky.:)
Staci se podivat do konce videa. je tam i rozliseni. Tohle mi dava nadeji ze to na svem pc rozjedu taky.:)
[QUOTE=husky14;219016]No tak trochu ti to jede.... škoda žes tam nenechal zobrazení fps.
to nevim jak se děla aby tam byli videt fps
no a v jakym rozlišení to maš na konci videa..
1280x1024(60Hz)
aspect ratio auto
texture quality medium
rendering quality high
zbytek na nule
to nevim jak se děla aby tam byli videt fps
no a v jakym rozlišení to maš na konci videa..
1280x1024(60Hz)
aspect ratio auto
texture quality medium
rendering quality high
zbytek na nule
hh tak to ma asi kamos sahli PC
E8400 3Ghz
4GB Ram A-data
Ati 3870X2
a na texture medium
rendering hight
1280x1024
ma 20FPS.
E8400 3Ghz
4GB Ram A-data
Ati 3870X2
a na texture medium
rendering hight
1280x1024
ma 20FPS.
pořád se mluví o GTA IV, ale rpavda je, že s využitím jader jsou na tom některé hry i lépe. Bohužel se to nafouklo jako bublina a mluví se jako o hře která je nejnáročnější. Kdysi dělal pěkné testy techreport, dke ukazoval i využití CPU-jednotlivých jader v jednotlivých hrách. ANo, využije GTA vcelku solidně více než 2 jádra, ale není to zdaleka jediná hra a jsou i na využití CPU efektivnější hry.