Původně odesláno od
Kirk1
Ahojte mam problem za posledny tyzden som preinstaloval system 8 krat (na infarkt). Mam NOD32 a ten mi nasiel 2 problemy ktore som zmazal. Avsak problemy stale zotrvavaju popri nom som nainstaloval AVIRU (celkom sa mi zapacila) ta nasla okolo 8-10 virov avsak problem stale neodstranila.
Zacalo to nevinne na holo nainstalovany system postupne instalujem ovladace na ZD a GK (zatial ok pohybujem sa iba na C ((disk rozdeleny na 5 oddielov)).) a akona instalujem dalsie veci po restarte mi v strde plochy vyskakuju okna v pribliznom zneni "V zaujme ochrany PC program ... bol ukonceny" (na tie ... je nazov programu ktory som chcel spustit alebo ktory sa spusta automaticky pri starte OS) napr. spravcu uloh pre sys. Windows spustim az ked ho vyvolam min. 2x.
Neviem co je to za zakerny vir alebo co to je ale ani reinstal OS nezabera mam to niekde na disku(myslim ale doposial ziadny skusany antivir mi nepomohol)
Nevie niekto o naozaj dobrom antivire alebo niecom podobnom? (Uz som v stadiu ze zvazujem format vsetkych diskov co je to posledne a aj najhorsie co by som mohol urobit - strata dat a este jedna vec vcera mi to pomahal riesit kamarat a asi si ho doniesol odomna domov)