Čau, tak poslední dobou mě trápí problém zobrazovaní stránek v Opeře (chtěl jsem dát do přílohy ukázky, ale zaboha se mi nechce nic sem uploudovat, každopádně různé prvky se zobrazují nekorekltně, rozházeně apod)). Nezobrazují se mi korektně, ale zajímavé je, že tomu není tak vždy a u všech stránek. Občas pomůže vypnout java prostředí a javascript, načíst stránku a opětovně je zapnout ( u czc nepomáhá nic). Java RE už jsem zkoušel přeinstalovávat (vůbec po nainstalování 12 verze to začalo) ), ale nepomohlo to. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Dík za jakékoliv rady.
java 6_12 ma nejake problemy s vykreslovanim, zaznamenali jsme to i v nasem software. zkus java6_07.
[QUOTE=mstejska;220043]java 6_12 ma nejake problemy s vykreslovanim, zaznamenali jsme to i v nasem software. zkus java6_07.[/QUOTE]
používam 6_10 a žiadny problém, to len na okraj aby bolo z čoho vyberať
používam 6_10 a žiadny problém, to len na okraj aby bolo z čoho vyberať
[QUOTE=robky;220045]používam 6_10 a žiadny problém, to len na okraj aby bolo z čoho vyberať[/QUOTE]
OT:
Narazili jsme na to nahodou pri pretahovani oken v MDI aplikaci. Ty okna jsou zdedene z JInternalFrame. Tak pri pretahovani tehle okne pres sebe dochazi k silenemu zpomaleni. Zatim jsme jeste neprisli na to jestli spatne vyuzivame funkcionalitu javy nebo je tam nova chyba. No a prave tyhle problemy zacaly az po verzi 6_07.
Jinde ti ty weby jedou dobre? Myslim IE, firefox atd?
OT:
Narazili jsme na to nahodou pri pretahovani oken v MDI aplikaci. Ty okna jsou zdedene z JInternalFrame. Tak pri pretahovani tehle okne pres sebe dochazi k silenemu zpomaleni. Zatim jsme jeste neprisli na to jestli spatne vyuzivame funkcionalitu javy nebo je tam nova chyba. No a prave tyhle problemy zacaly az po verzi 6_07.
Jinde ti ty weby jedou dobre? Myslim IE, firefox atd?
IE jsme zkoušel a nenarazil jsem na problémy (cha teď se mi třeba zde zobrazují špatně ikonky), FF nemám. Ještě jsme díky mamce přišel na další chybku. Ta se týká souborů *pps versus cache Opery. Ta odmítá s těmito soubory promazávat cache a hlavně nechce je otevírat např přímo z mejlu, tím myslím, že si je stáhne, uloží do cache a pak zahlásí, že tam nejsou. Když ten soubor zkusím stáhnout znova, tak se to opakuje, jen ho uloží jako xxx(1).pps atd. Nutno podoktnout, že ač s ním nebyl nikdy problém, tak jsem také najednou musel pro tento soubor hledat program, nedokázal tento soubor identifikovat, což bylo také zvláštní, ale to mohlo být způsobené tím, že jsem kvůli sestře musel k openoficům nainstalovat word a excel od MS2003.
Co se týče té Javy zkoušel jsme nainstalovat i verzi 6_01 a dělalo to samé. Z výše uvedených problémů tudíž odvozuji, že to je problém samotné Opery, ale co to způsobuje zatím nvm.
Co se týče té Javy zkoušel jsme nainstalovat i verzi 6_01 a dělalo to samé. Z výše uvedených problémů tudíž odvozuji, že to je problém samotné Opery, ale co to způsobuje zatím nvm.