Registrujem :-), u mna zatial OK.![]()
Registrujem :-), u mna zatial OK.![]()
Hlavně aby se to neposunovalo až do vánoc a pak nikdo nepříjde (nepřijede)![]()
Takže kdo další? 30.září 2009 21:00 (tato neděle).
Trackmania je na FaceBookuhttp://apps.facebook.com/trackmania/
Server off![]()
Turnaj ve 21.00 !!!!
Bylo to boží Deeeane, i když jsem skončil na vynikajícím posledním místě.![]()
Alsepoň jsem zjistil, jak to fachá, ale ty tratě jsou fakt mazec. Nebyly by ke stažení na potrénování?Nebo nemáte nějak poladěný motory, co? Nebo jsem tak pomalej.
To bude ono.
Rád příště zase zaskočím, jestli mě drožkaře mezi sebe závodníky pustíte.![]()
Mapy jsou k trénování normálně na serveru, ja jsem dneska sice potrénoval, ale El měl formu jako vždy a mě před sebe nepustil. Íčko po delší době zavítal, potěšil. Sešlo se nás dost a já jsem si skvěle zazávodil.
Pár obrázků a na víc nemám sil
Bobrou
edit: rozdal jsem pár rb, ale pořád nemůžu hodnotit deeeana a ediho+feriho, tak příště![]()
Naposledy upraveno uživatelem miCHi: 30-08-2009 v 22:56
Tak jsme si krásně zajezdili, užili srandy, ponadávali na tratě, byli v zoo a zabojovali s Ferim o krásné třetí místoZítra až bude čas a jestli se k tomu dostanu, udělám pár foteček. Mám uloženo asi 11 záznámů takže jen je zpracovat...
![]()
fanynek> Tratě jdou stáhnout i přímo ze serveru když to není zakázané: esc> rozšířené nastavení> uložit trať.
Defaultně to ukládá do Dokumenty\TrackMania\Tracks\Challenges\Downloaded
Ve hře sólo pak vybereš přes procházet kterou pojedeš. Jinak stačí i v OS poklepat na GBX soubor s tratí a pustí se automaticky Trackmania.
Tak jsme se zase po nějaké době sešli k neoficiálnímu turnaji. A účast byla až nečekaně kvalitní. Až na LoGiho dorazila "naše" kompletní špička. ICE dorazil později, ale i díky tomu to celé bylo zajímavější. Vítězem se stal elpsycho, následovaný Michim a třetí místo v lítém boji získal FeriFire. Všem gratulujeme a za sebe doufám, že se zase brzy sejdeme.
EDIT: @ fany, jsme rádi, že se ti to líbilo a jak už tu bylo předřečeno, dá se trénovat u nás na serveru.
Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 30-08-2009 v 22:54
nj nj zasa po dlhej dobe sa mi zdvihnul tep nad 200
a teda akonáhle prišiel Ice vedel som že je po nádejach (keď som v napätí tak robím kixi
) a to nebolo všetko doťahoval sa na nás Dee a kde sa bijú 2 tretí vyhráva a táto sit. mohla nastať preto všetkým ktorí ma nechali vyhrať ďakujem
![]()