jj, dik za hru![]()
jj, dik za hru![]()
Mě mrzí, že jsem se včera nemohl zúčastnit, ale přijela mi dcerka z prázdnin od babičky, tak jsem se musel věnovat.
Já se taky omlouvam za neúčast, ale byl jsem nějak unavenej a usnul jsem v šest večer.. :-)
Jo jo, vyspal jsem se do řůžova.. :-D Celejch 12 hodin.. :-D
Díky za RB kluci.Vážně rád si příště zajezdím znovu. Zatím budu poctivě trénovat, ať příště alespoň trefím do cíle.
Doufám, že příští závod nebude za moc dlouho.
P.S. Poraďte mi prosím ještě, jak si namaluju ten můj hadrolet. Byl jsem v tom editoru, kde se dá "přestříkat", pokusně jsem něco uložil, ale jak ho dostanu do hry? Jaký auto mám vybrat k faceliftu? To moje "česká vlajka", nebo je to jedno? Ď.![]()
Musíš do Profilu a najet na to nastříkaný auto. Základ můžeš použít jakýkoli, jen pamatuj, že pokud máš "jen" neplacenou TMNF, uvidíš úpravy jen ty sám a ostatní tu základní formulku, ze které jsi vycházel - třeba Ghanu.
Hele jde nějak nastavit ukládání screenů v TM do PNG?Kdo to má furt komprimovat..
![]()
Nejde.
Tak to je blbéAle už jsem je zmenšil a až bude čas tak je sem uploadnu. Mám 17 nudných screenshotů ze včerejška
![]()
Tak tady jsou ty screeny. Sice jsem to chtěl uploadnout jako přílohu, ale omezil mě maximální počet 10 souborů. Vytvořil jsem album, tam zase velikost obrázku.Nemám už náladu to zmenšovat, takhle: http://uloz.to/2397973/screeny.rar
![]()
Když dáváš do alba větší obrázky, zmenší je to IMHO automaticky.