Hm, TM2 jsem zkoušel a už to není vůbec ono, nebaví mě to.
Hm, TM2 jsem zkoušel a už to není vůbec ono, nebaví mě to.
No me bavila uplne ta prvni. Vsichni stejny formulky, zadny placeni, nikdo nemachroval s jinym autickem, vsichni hrali se vsema, melo to neco do sebe....
Mě bavila i ta placená, koupil jsem si ji, ale dvojka už mě vůbec nebaví. Nevím proč, ale zábavnost šla pryč. (můj názor)
Podle mě je to zábavný úplně stejně, jen to vypadá trošku líp. Na nový auto jsem si taky zvyk' a dneska mi auto z TMUF po tý době přišlo líný a hůř ovladatelný. Ale to je věc zvyku.![]()
hele po tretim forbidden word jsi vyhozeny ze hry,ale hned se tam muzer vratit, jenze se to scita, ja jsem ted na 5/6 to ban a nevim, ktera slova muzu pouzivat a ktera ne, je to na pytel.hledam marne nejaky seznam forbidden list word nebo neco takoveho. ani nevim,na jak dlouho ten ban je a jestli to je i na nejake jine mapy
Náhodou (TM/TM2 už nehraju, protože mi to hrozně laguje, při čemž jsem zjistil, že problém bude na straně provozovatele - MP Crysis 3 mi běhá v poho), jsem narazil na možnost zahrát si open beta Shootmanie. To je sice hezké, ale na stránce, na kterou odkazuji, je i odkaz na open betu TM2 - Stadium. Běhá mi to bez lagů a tak jsem to prubnul a je to IMHO starý Stadion v hezčím kabátu neboli - SUPER!!!Pokud se ukáže, že mi to bude plynule běhat i dál, koupim to. Za těch 9 nebo 10 ojro mi ta nostalgie stát bude
![]()
Hmmmmm, zkusim![]()
Jj, taky mě dali 400 planets. Zaběhnu s nima do nápojky...
Na skiny bude asi potřeba počkat do finální verze. Ale asi ani tak to nebude jen tak. Ono převedení skinu/modelu z TMU do TM2 šlo, ale bylo to poměrně složitý a ne vždycky to fungovalo. U těch populárnějších modelů se ale dá předpokládat, že je někdo (nejlíp autor) přepaprskne pro TM2S. A ještě bys mohl zkusit maniaexchange
EDIT: totiž maniapark
EDIT2: tak jen NSX (ale s křídlem) http://www.maniapark.com/ressource.php?id=1211 ...ale nevim, nevim
![]()
Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 09-03-2013 v 12:06
Tak jsem cvičně sosnul 3D model Toyoty GT86 (konverze TMU na TM2) a ztroskotalo to na tom, že mi to neumožnilo utratit těžce vydělaný planets. V garáži ho mám, ale dokud nezacvaknu tři planety, nedostanu se na něj. Tak až v placený verzi...
![]()
Hm, naprd.... Co ziskam, kdyz to koupim za tech 8.99EUR? Skiny?Uz mam 2000LP
Ale ted jdu koukat na Re-Play....
EDIT: Parim parim a mam 7800LP![]()
Naposledy upraveno uživatelem ICE_D: 09-03-2013 v 16:40
Za těch 9 ojro hlavně dostaneš možnost to hrát, až skončí open beta![]()
Toz ja bych do toho sel,a le nelibi se mi zpusoby placeni VISA, PayPal... fuj... ja chci krabicovou verzi, klidne za 10 ojro, nebo 300,- ale hezky pekne za penize z rucky do rucky v JRCZadny pochybny placeni pres internet
![]()