Zdravím pánové, tak jsem tady.
Takže Domus jsem chvilku hrál a mně osobně se líbila asi uplně ze všech deee-anových map nejvíc, není dlouhá a dojede ji určitě každý.
U toho Twistera 002 by možná mohl být pro někoho problém ten začátek, ale dá se to natrénovat. Na poprvé jsem to taky nesjel a nemyslím si, že jsem nějaký super jezdec, potřeboval jsem se s mapou "seznámit", po pár pokusech už jsem zhruba vědel co je kde a jak, potom už to nebyl takový problém. Každopádně určitě ještě dneska zkusím, jestli ji tam pan admin nechal![]()
Asi bude potřeba dodat, že kiwick má v TMNF nick miCHi.
BTW, kdo si jde zajezdit?
Asi zrušíme tu Cruzers Race, ne? Není moc oblíbená....
Jdu se podivat na server![]()
Kde si muzu na vyzkouseni stahnout novy trate?
Takže pánové! Choose Your Way 003 opraveno a odesláno adminovi. Netušil jsem, že se checkpoint dá projet regulérně oběma směry.
Když si prohlídnete Domus 001, uvidíte, že druhý ChP od konce je obráceně a byl myšlen tak, že se bude jezdit proti směru. Už to tak nechám.
CYW003 je vymenena. Happy racing![]()
Mel bych jednu drobnou pripominku. Vcera jsem na chatu pouzil slovo skutek, pricemz "kut" byl oznacen jako forbidden word a dostal sem 1/3 napomenutiNa zkousku jsem napsal "k.u.t." a dostal sem 2/3. Co naslednuje po tretim napomenuti nevim (kick?), ale takhle aby si clovek vazne dal pozor na hubu, protoze muze byt vykopnut za nevinne slovo.
![]()
??? bad words som este ani neriesil, takze je to default konfiguracia .... je tam asi anglicky slovnik, takze niektore ceske slova sa mu nemusia pacit, pokial sa podobaju na zakazane anglicke
Cawte na akom servery jazdite omrknul bych aj ja tie trate.