Začínáme!
Super jsem si zajezdil, ucast zacina byt taky pekna, bohuzel jsem musel predcasne odstoupit, kvuli defektu na vozidle.![]()
Ano, ano kvalita byla na vysoké úrovni, což jistě jen prospělo![]()
Kvalita byla bezvadna a me se taky podarilo dojet parkrat do cile.![]()
Ice škoda že jsi nepřišel, účast byla hojná a hlavně k nám zavítal LoGi. Trochu jsme pojezdili a pokecali
Komentář ať udělá někdo (deee-an) jako obvykle
Tady je mých pár screenů.
\\edit: příště bychom mohli zase udělat nějaky asfalt po delší době![]()
Naposledy upraveno uživatelem miCHi: 13-04-2009 v 21:37
jj, omluvam sa, ze som nestihol pripravit mix trati, proste dnes nestiham
slubujem, ze najblizsie to bude OK![]()
Já shrnu v kostce průběh dnešního prvního turnaje (pak jsem musel jít). Po poněkud pomalejším rozjezdu - příště prostě stanovíme smluvený čas a bude - jsme měli IMHO zatím nejlepší turnaj. Přišlo několik nových tváří: GinGer a GENTLEMAN (sry, jestli jsem na někoho zapomněl) a nečekaně jedna staronová, LoGi. K němu není IMHO potřeba nic dodávat a Gin s GENTLEMANem - no, kdo tam byl, viděl. Prostě super. Na tomhle turnaji nás sice nebylo moc, ale kvalita byla bez legrace vysoká (a to opět bohužel nedorazil ICE). Projevilo se to na vyrovnanosti a napínavosti. Pořadí prvního turnaje je na screenu 3 od miCHiho.
Všichni jezdili skvěle a až nás tam bude ještě víc, mohli bychom mít supr obsazené turnaje. Díky moc všem za účast a příště vemte i děti...![]()
Tak co Editore, došla ti už ta trackmania? Já se musím pochlubit, že mám od včerejška taky originálku. Podle Ice jsem si koupil united a pak upgradoval na united forever. Teď mě baví hrát ještě víc než předtím, celkově je to naprosto boží. Dokonce už jsem si mohl změnit v profilu správný kraj. Jsem unesen a doporučuju koupit kdo ještě nemáte.
Jinak co k tomu turnaji? Mohlo by se pomalu začít domlouvat![]()
Tak som si to overil u distributora a je to fakt 6-mesacna verzia. Objednavku som teda dnes zrusil a musim to pohladat znovu, niekde som videl tych 29€.
Momentalne pacham nejake promo video pre server, ale po uploade na YT ide rapidne kvalita dole, tak musim pozistovat ten spravny format.
Primlouvam se k navraceni k asfaltovym tratim. Ta hlina je hrozna, nudna, nezazivna. Jednou jsou to zavody formulek, tak by kua mely jezdit po asfaltu a ne nekde po poli.![]()
Kua teda kurnik co sa to robi bol som na servery a uz som to mal tak konecne po dlhej dobe rozbehnute a LoGihoa v tom ma vyhodilo von a uz sa nemozem dostat ne server pise to nejake chyby vsak viz screeny
![]()
Co je to som prilis pomaly na server alebo co?ale ja sa naozaj snazim jazdit najrychlejsie ako viem
![]()