Tak jsem se k tomu konečně dostal... Jako důkaz budiž screen v příloze.
@Nervy: IMHO v pořádku, na cut jsem nepřišel.
@Nahoda: málem mě šlehlo, jak tam naskočí ten chechot!Cutnout se to myslím nedá. Když odbočím na rozcestí vlevo, příjde mi trať kratší. Nebo, přesněji řečeno, já jí zajedu o pár sec rychleji. Ale nevidím v tom problém. Možná bych dal šipky dolu nad ten nafukovací hrad před posledním CP, aby bylo hned jasné, kudy do cíle. Možná i pár šipek po tom sjezdu s chechotem, protože tam člověk vlastně vyjíždí tak, že má tu bránu do cíle za zády a řada lidí bude chvíli bezradně jezdit kolem dokola, než si všimne toho CP.
@Ej ha!: pohrál sis s ní. Možná bych nad tu první díru při přímém výjezdu ze startu dal ceduli"warning". Hele a co tam před ten poslední skok do cíle dát nápis, že potřebuješ aspoň 300km/h, abys to skočil. Něco jako "300km/h needed!" nebo tak něco (doufám, že to mám angličtinářsky správně...
)
@ ostatní: projeďte to taky, ať je jistota, že jsem něco nepřehlédl...![]()
Taky jsem to projel...
@ miCHi1: bez komentáře, to je královna mého srdce!
@ nervicky: název tu mapu vystihuje, jinak bez problémů
@ race 01: pohoda, jen já osobně bych ty cedule postavil na sloupy, aby nelítaly ve vzduchu, ale to je čistě můj pohled na věc, nic ti necpu
@ race 02: tady bych jen přidal ty varovné a směrové cedule k těm prudkým zlomům se změnami směru. Já vím, že si to každý musí po pár projetích zapamatovat, ale mějme na paměti, že na tom budou jezdit i ""slabší"" jezdci (píšu to schválně do dvojitých uvozovek, nechci nikoho podceňovat). IMHO bude nějakou dobu trvat, než se z nás stane třeba 60k server s ""lepším a zkušenějším"" jezdeckým obsazením (chceme-li to) a k tomu budeme potřebovat mimo jiné i coppers, které nám lidé dají, když se tu dobře pobaví. A třeba nás pak i doporučí ostatním jako server s pěknými a přehlednými mapami.
@ speed: tady bych měl jen k tomu názvu - nemyslím, že jsi udělal poslední speed pro SHW, takže bych to být tebou přejmenoval na speed01. A my ostatní se budeme těšit na speed02. Jo a ještě mě teď napadá, co takhle dát nad to rozdvojení nějakou z těch cedulí, co postoval EditorPO. Ne, že by se tam dalo zabloudit, ale mohlo by to vypadat pěkně. Nějaké jsem rychle našel a jsou v příloze.
@ zatacky: také bych je očísloval a přidal jednu, dvě varovné cedule. Jinak v pohodě, jen by někomu ta délka mohla připadat až dost. Já s ní problém nemám, dirty jsou takhle dlouhé běžně.
@ zlesa: co dodat? Ode mě nic.![]()
Podle mě mohou všechny tratě do světa.
Uf! To jsem si zatestoval...![]()
Tady je replay z tratě Race01 od michiho... Doufam, že je to on :-)
V tý náhodě máš pořád cut :-D
@ Ej ha!: co si o tom nápisu o 300km/h myslíte? Já bych ho dal výše a spíš jeho objevení se podmínil příliš nízkou rychlostí, aby "neotravoval" lidi, kteří tam pojedou už správnou rychlostí. To znamená, že odhadneš, kolik musíš mít na tom spínači rychlost, abys na skoku do cíle měl těch cca 300km/h a pak tam vložíš podmínku, že se ten nápis objeví při nižší rychlosti, než je ta požadovaná (v místě triggeru třeba 250km/h)
Posledne opravene mapy su uz na serveri a FTP.