Myslíš ten dlouhý rychlý wallride a potom ostře na brzdy skrz CP do vracáku a úzké uličky (screeen dole)?I like it!
Ale byl bych nerad, kdyby to mělo být nějak matoucí. Uznávám, že je to těžké na projetí (ale nechci dělat vyloženě jednoduché tratě) a rozhodně jsem tam už nechtěl dělat další wallride. Už by tam toho bylo IMHO moc.
Potvrď, prosím, jestli myslíš tohle a jestli tě něco napadá, ničemu se nebráním.
1. nevím, ale taky by mě to zajímalo
2. čudlíkem na monitoru
3. V nastavení po spuštění hry je to v Pokročilých nastaveních IMHO Pohybové rozostření.
(Neviditelné pro Richmonda) Já a rychlej?Záleží na tom, proti komu se jede. Pak můžu být rychlej i já
BTW, dneska jsem tam Richmonda asi viděl
Ty jsi bohatej a skoro všecky jsi podmázl....
BTW, sosni Twister 003 a prubni.
Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 26-02-2009 v 22:02
Ne, tohle, ta trubka je naprosto jasna
EDIT: Jeste jeden obrazek![]()
Naposledy upraveno uživatelem CommanderZ: 26-02-2009 v 22:08
Deean a kam to mam rozbalit aby mi to hra nasla?![]()
Bud spust primo ten soubor (jesli ho ma TM naasociovany), nebo Dokumenty/TrackMania/Tracks/Challenges
Jak říkám, fullspeed trať taky udělám, ale IMHO je to zajímavější, když je potřeba řídit. Nejen plyn, ale i brzda. Tam se dá právě ztratit, nebo získat a zmenšuje to riziko toho přetahování se o setiny.
Ještě se na to (teď už ne) kouknu a zkusím něco vykoumat. Třeba se ještě někdo vyjádří, než to zoficializujeme.
Ja bych to klidne na server nahral. Jestli to ovsem neni naky brutalni ucko (na to aby mel clovek specialni schopnosti) - ty ostatni klikatice se mi docela libily. Jinak s tim blurem ma u me Deee-aN RB+ ale ted nemuzu hodnotit...
edit: existuje zpusob jak zvysit blur efekt? uz to zacina byt ono, ale kdyby toho bylo 2x tolik tak se zlobit nebudu
Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 27-02-2009 v 05:10
Hej, tak moje dilko: RollerCoaster
Cely se to jede na volnobeh, takze je to hodne o cistote jizdy. Casto je to otazka jednotek kilometru rychlosti zda se v kopci nezacnete vracet
Tip: Looping ani skok s rychlosti pod 300 km/h nedate
PS: Doufam, ze to v TMNF otevrete, je to delane v TMUF
Ano, otevře se to.
Bohužel, ani na cca 100 pokusů jsem to neprojel. Ale to bude problém mezi židlí a klávesnicí
.
Zvláštní je na tom to, že zkraje jsem troskotal na tom posledním výjezdu do cíle, kdy jsem už neměl rychlost (je dost těžké se mezi ty sloupy trefit) a ke konci už jsem nebyl schopný dojet ani k prvnímu CP.
Jinak, já osobně nedávám na tratě ta proměnlivá turba. IMHO to může znevýhodnit člověka, který trať projede výborně, ale zrovna netrefí 150 nebo 200% turbo. Někdy může být zase vysoké turbo nevýhodou.