Čáry na špici jsou vlastně prohyby v těle vzducholodě, jak je nafouklá.
S tím kaktusem to ještě bude zajímavé, stejně jako s dalšími prvky, které se "neobarvují" v editoru. Ale LoGi IMHO bude určitě vědět, jak na to....
Anglický slogan vypadá IMHO mazaně a obal prodává. Každopádně dám k dispozici varianty s českými i anglickými nápisy. Můžete si vybrat.
Pro volné využití všech upravených prvků založím extra thread, kde budou odkazy na jednotlivé prvky i s náhledy a kam budete moci přidávat i své výtvory. Doufám, že to spáchám co nejdříve...
EDIT: tady je jedna nigga, ale samozřejmě se dá dělat mnohem víc
Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 10-06-2009 v 17:37
Pěkné pěkné jen mi prosím slibte, že to nedojde tak daleko, že se pustíte i do custom textur cest podobných bloků a všeho možného. Ono když na některých serverech čekám 2 minuty na load mapy jen kvůli tomu abych pak jezdil na růžovo/zeleno/modro/srdíčkové trati, tak potom celkem pěním![]()
Nigga edition je super akorát je to strašne roztažené po celé té vzducholodi takže by musela být vždycky v úrovní tratě aby bylo logo viditelné (myslím vertikálně roztáhlé). A ten ...an it magazine je tam jak pěst na oko faktEDIT: tady je jedna nigga , ale samozřejmě se dá dělat mnohem vícStejně žádného "anglána" nebude zajímat nějaký český hw web když tu ničemu nebude rozumět.
Ale jinak super práce, líbí se mi hlavně ty cedule, ty jsou užitečné
![]()
Naposledy upraveno uživatelem jrx: 10-06-2009 v 17:42
Nesnáším zběsilé modifikace, speciálné Barbie mod. Některé decentní mi nevadí, ale osobně se na to (zatím) nechystám.
Ano, je to roztažené, upravím. Na tomhle českém webu má část článků (nevím, jak veliká) anglickou verzi. Ale jak už jsem psal, jde mi hlavně o to, aby bylo cizincům patrné, co to vlastně "Svět hardware" je. Že to není ani e-shop, ani domovská stránka nějakého klanu.
EDIT: nigga mamba 2 (IMHO lepší)
Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 10-06-2009 v 18:56
Ale vzdyt jim takova informace stejne k nicemu nebude...
Potřeboval bych ještě jednu radu. Když projíždím loop na nadeo tratích, tak je jedno jestli ho projedu za 2s nebo 2min, prostě se mi zapne interní kamera a dokud ho neprojedu tak mám interní ať se děje co se děje. Nevíte jak na to? Já jsem přišel akorát na časové nastavení - tzn. že čas interní kamery je třeba 3s a když ten loop jedete 2s nebo 10s dejme tomu, tak stejně vám to po třech vteřinách hodí default kameru ať jste kdekoliv. A ještě bych potřeboval GPS ale to si snad najdu někde..![]()
Zas to neber tak vážně. Nikomu to neublíží a nic to nestojí.
@všichni: http://www.svethardware.cz/forum/sho...431#post258431 prosím vás, prubněte to, jestli ty odkazy fungují...
Čas na kameře nastav třeba na 20 sekund a do místa, kde chceš, aby se to vypnulo, dáš prázdný trigger. Ten bude fungovat jako vypínač.
GPS: http://www.svethardware.cz/forum/sho...414#post258414 , hledej![]()
Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 10-06-2009 v 20:39 Důvod: stop posthunt
Zasa sa nám stratil server![]()
Tak jsem ted omylem Alt+F4-nul TrackManii, ve ktere jsem mel temer hotovou novou mapu. Ctyri hodiny prace v pi*i![]()
GRRRR, a ted jsem to udelal znova. Nejak mam dneska tendenci vyskakovat ze zavodniho modu pomoci Alt+F4. Asi navyk z Visual Studia![]()
Mám novou hračkuStáhnout se dá TU
Hodil som včera nejaké coopers na server tak myslím Edi že už sa asi bude dať s tým čosi robiť![]()