jéééaj Michi a maadaf je už pilot
![]()
jéééaj Michi a maadaf je už pilot
![]()
Edi robíš niečo so serverom? Uždva dni ho nemôžem najsť alebo mam chybu ja![]()
Jj, kdyz se zkusim pripojit primo, tak "nelze se spojit se serverem".
KáPo to už urobil čo sľúbil na tie mapy![]()
... len taka zvlastna ikonka![]()
Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 16-06-2009 v 00:09
Měly by to být hlavně mapy "hotové". Některé jsou tu víckrát v různých fázích rozpracování. Budeme i my mít možnost tam mapy vkládat?
EDIT: nebo se to vkládá formou klasického příspěvku s přílohami mapy a obrázku k ní a pak to dál zpracováváte vy? Znamená to, že bych měl tu mojí mapu zeditovat a přidat tam tu fotku?
Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 16-06-2009 v 00:15
Ano, ale u těch, co jsou v tomto tématu doposud vložené, je přeřazení do té nové podsekce trochu krkolomné, tak jsem si říkal, že je tam přeřadím sám. Pokud teda mám, tak jaké z těch, co tu už jsou?
Vytvářet témata s novými mapami samozřejmě budete moci - jen bude třeba dodržovat toto pravidlo:
V 1. příspěvku v příloze nějaký screenshot mapy (nebo i více) + libovolný text.
V 2. příspěvku v příloze mapa (soubor .gbx) - důležité je nevkládat mapu do 1. příspěvku.
Edit je fajn věc, ale ne, když už mám rozepsanou odpověď na původní příspěvek :-).
Ne, u nově vytvářených map nic nemusím zpracovávat já. Je pouze třeba dodržovat pravidlo viz výše.
Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 16-06-2009 v 00:29
OK! Během zítřka dám dohromady nějaký soupis s odkazy, dám ho do tohoto vlákna a po eventuálním schválení přítomnými staviteli a piloty by bylo možno mapy v něm dát do toho speciálního threadu. S tím schvalováním to asi nebude tak žhavé, bude záležet na tom, kdo se tu zrovna zastaví, ale je to IMHO důležité, protože já třeba tu mojí DeeeNoob nepovažuji za "hotovou". Chtělo by jí to ještě spíše esteticky doladit (aby to celé nelítalo ve vzduchu atd.) a pak může klidně do světa. Během dopoledne bych se na ten seznam vrhnul. Šlo by to tak udělat?
Přesně z toho důvodu nerad edituji, ale když jsem to párkrát neudělal, bylo mi naznačeno cosi o posthuntu a tak...
V této sekci mám aspoň možnost upozornit na svou novou reakci a poté to přisloučit ke svému přechozímu příspěvku.![]()
Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 16-06-2009 v 00:28 Důvod: stop posthunt
Nerozumím. Ta nová sekce je pro to, aby každá mapa měla samostatný thread.
Další mapy do nové podsekce tedy přeřazovat nebudu a v případě, že byste tam chtěli zařadit už nějakou hotovou, která se nachází v tomto tématu, tak ji tam zkrátka vytvořte jako kdyby byla nová (pouze bude mít aktuální datum a nebudou u ní zde obsažené komentáře, což ostatně asi ani nevadí).