Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 96 z 172 PrvníPrvní ... 46869495969798106146 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,426 až 1,440 z 2578

Téma: Trackmania Forever

  1. #1426
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Edi, prosím tě, mohl bys pro mě něco udělat, až budeš mít čas. Teď jsem nakoukl na náš server a zrovna tam byl Twister002. A je to ta cutnutelná starší verze. Šlo by tam dá tu novější odsud http://www.svethardware.cz/forum/forumdisplay.php?f=107 a eventuálně nahradit i ty ostatní moje těma modnutýma (jsou-li na serveru nějaké další), ať si svět toho modu užije, ne? Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1427
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od Deee-aN Zobrazit příspěvek
    Edi, prosím tě, mohl bys pro mě něco udělat ...
    OK, mrknem na to. Keby mi to trvalo prilis dlho, tak mi to kludne pripomen
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1428
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Zdravim, mám jen takový malinký dotaz . Mám grafiku HD 4850 na základních taktech a v jednom testu vychází FPS u této grafiky na rozlišení 1680x1050 na 56,8. Ovšem když jsem spustil benchmark této hry u sebe, tak mi při stejném nastavení jako v testu ukazuje okolo 29 FPS. Chápu, že v testování měli nabušenou sestavu s i7. Je tedy možné, že CPU (případně paměti RAM) tolik ovlivňuje hru? Mám CPU AMD X3 8450 a paměti 2x1GB DDR2 800MHz. Čekal jsem nějaký rozdíl, ale že až takový, tak to jsem nečekal Díky za odpovědi (snad nevadí, že to píšu sem)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1429
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Kirk1
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    857

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Zdravim, mám jen takový malinký dotaz .
    Imho ono sa to ani tak nezdá ale TMN naozaj dokáže potrápiť GK preto doporučujem nastaviť také nastavenie aby fps bolo aspoň 35 potom to môže mať vplyv na riadenie a najma nočné trate a osvetlením dokážu robiť neplechu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1430
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    To už jsem zjistil že to grafiku trápí dost Jde mi jen o ten benchmark, ten je všude stejnej a grafiku mám taky stejnou, ale FPS oproti testu z ehw jiný Zkoušel jsem to několikrát ten benchmark a stále stejný výsledek, takže nějaký vedlejší vlivy tam asi nebudou (jako že by se spustilo něco na pozadí apod.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1431
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Kirk1
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    857

    Tak to ti neviem povedať nikdy ma netrápilo ani som neskúšal či dosiahnem rovnakých výsledkov ako v benchmarku ja som si vždy nastavil to čo ma zaujímalo a dal som si test či mi to prejde aspoň na akétaké hrateľné fps.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1432
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Neporovnávám výsledky hry a benchmarku, ale výsledek benchmarku a benchmarku ovšem jeden je u mě v PC a druhý testovali na ehw...ale nejspíš to bude tím CPU, přece jenom i7 je něco jinýho než AMD 8450 , ale rozdíl skoro 28 FPS mi prostě přišel nějak moc

    EDIT: a ještě taková technická hrál jsem na vašem serveru a u některých map se mi na trati a někde i na okolních sloupech (či co to je) objevovaly jakési svetlé proužky (jak když slunce svítí přes skoro zavřené žaluzie), tak se chci zeptat či je to normální Někdy je to totiž dost otravné
    Naposledy upraveno uživatelem Jandaskunk: 27-07-2009 v 17:57
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1433
    Občasný diskutér / Pilot TMF Avatar uživatele LoGi.CZE
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    206

    U řady HD48xx blbne nastavení stínů, nenastavuj komplexní stíny, ale vysoké.
    Procesor hru taky ovlivňuje, ale ne tolik. Mě přidalo přetaktování procesoru z 3GHz na 3,52GHz asi 10FPS v benchmarku v Extrémní kvalitě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1434
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Co popisuješ rozhodně nezní jako něco co by do obrazu patřilo, hoď sem screen. Jinak Trackmania víc než dvě jádra nepoužije a první Phenom moc výkonu na takt nepobral, takže CPU grafiku brzdí každopádně. Core i7 3,5GHz vs. 2,1 GHz Phenom I. => dvojnásobný rozdíl celkem sedí.

    Logi - zkus si CPU podtaktovat na 1,8 GHz a tak asi nějak to pojede na tom Phenomu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1435
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Citace Původně odesláno od LoGi.CZE Zobrazit příspěvek
    U řady HD48xx blbne nastavení stínů, nenastavuj komplexní stíny, ale vysoké.
    Když se mi ukazovali ty čáry, tak jsem měl právě stíny na velmi vysoké, ne na komplexní ani na vysoké. Zkusim to na velmi vysoké a pokud je uvidim, tak hodim screen, případně to zkusim i na vysoké a komplexní ....v benchmarku to například nedělá.

    Aha, takže v této hře jsou jádra jedno, ale důležitý je takt procesoru, pokud jsem to dobře pochopil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1436
    Občasný diskutér / Pilot TMF Avatar uživatele LoGi.CZE
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    206

    Nevypadá to takhle?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1437
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Citace Původně odesláno od LoGi.CZE Zobrazit příspěvek
    Nevypadá to takhle?
    Jo to bude ono
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1438
    Občasný diskutér / Pilot TMF Avatar uživatele LoGi.CZE
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    206

    Zkus si pohrát s tim stínovánim, je to problém v nich, respektive, zkus je dát na nižší hodnotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1439
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Fajn, tak až bude zas ten problém, tak je zkusím dát na vysoké, teď jsem hrál mapu s komplexním stínováním a v pohodě....ale na jiné může být zas tento problém... Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1440
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Tak mi to při hře zas ukazovalo ty čáry (u komplexních to nebylo tak vidět, ale byly tam), tak jsem dal teda detaily na "vysoké" a už je to OK, tak snad problém vyřešen....díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TM Nations Forever- hra po čase přestala jet
    Od alias077 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2014, 22:27
  2. TM Nations Forever problém
    Od zvejra v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 77
    Poslední příspěvek: 31-05-2011, 17:01
  3. Trackmania Forever - patch 2.11.19
    Od EditorPO v sekci Trackmania Forever
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 01-10-2009, 00:36
  4. Trackmania Nations Forever problem
    Od imperator21 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-05-2008, 18:51
  5. Command & Conquer Forever!
    Od Kane* v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2006, 20:40