Řadí hráče podle průměru rekordů na tratích na serveru. Např. - všude mam 1. rekord = Server Rank 1. a průměr 1.0
Řadí hráče podle průměru rekordů na tratích na serveru. Např. - všude mam 1. rekord = Server Rank 1. a průměr 1.0
To bych rek ze tezko, moje rekordy se pohybuji vetsinou nekde mezi 10.-17. mistem (asi tak deset) a pak tam mam asi dve 7. mista a jedno 4. a hazi mi to server rank 8. Navic se mi nechce verit, ze by prede mnou bylo jen 7 lidi - vzdyt tolik tech, co se v rekordech objevuji daleko prede mnou, bych vyjmenoval jen z pameti (Ice, ty, deean, Feri...)![]()
Feri Fire
No a co nik neskusal ci su tam cuty??? http://www.svethardware.cz/forum/sho...&postcount=658
No ono to je tak ze ak na trati na servery urobis nejaky rekord tak dostanes nejake male body v zatvorke a tie sa ti pripisuju na server rank takze ak L nebude jazdit 2 tyzdne a ty budes pomaly robit rekordy tak pojdes hore.
Vsimni si to niekedy ked urobis rekodr tak ti to napise :
ComannderZ ...nieco lokal rekord (6-2,15) a s toho 2,15 sa ti pripocita na server rank
Cuty se myslim daji celkem vyloucit, je to mapa, kde se jezdi vysokou rychlosti pres celou mapu ze strany na stranu a navic tam jsou celkem pravidelne rozmistene checkpointy.
A jinak - je to opravdu plynula promakana mapa, takove jsou na serveru potreba. Mam ale jeden zasadni bod kritiky: checkpointy nejsou jen mista, kde ti to ukaze mezicas, ale i respawn spoty. Z kazdeho checkpointu z 0 km/h by melo byt mozne bez vraceni zavod dokoncit - tedy ty checkpointy tesne pred loopy presun vzdy tesne za konec predchoziho loopu. Vim, ze pri zavode online respawnovani nema smysl, ale pri prozkoumavani trati je opravdu hodne neprijemne, kdyz se musis podel tech boosteru vracet.
Souhlas, nemam rad "a ted po ctvrt minuty drz na podlaze a nic jineho nemackej".jen bych osobně dal pryč prvních deset vteřin.
Naposledy upraveno uživatelem CommanderZ: 03-05-2009 v 21:40
Tak som cosi poriesil dufam ze sa vam to bude pacit![]()
Pokud nekdo nema zajeto vse a ty jo, tak jsi v evelky vyhode. Pokud budes mit na 10ti tratich vsude 10 rekord, tak mas prumer 10. Pokud ja zajedu 8krat 3 misto a 2x nic, tak budu mit 8x3+2x50= 124 a mam prumer 12.4 a jsi prede mnou :-) jen nevim kolik se pocita za to, kdyz nemas cas, ale asi to bude pocet lidi kteri maji rekord +1
ve hre napis:
/top10 - nej 10 ranku
/top100 - nej 100 ranku
/list - vyber trati a vlevo mas svoje poradi na tech tratich
BTW, co všichni děláte v úterý ve 20.00?
@ Kirk: IMHO lepší. Přidal bych ještě nějaké turbo po startu, aby to mělo větší odpich. Přece jen, do kopce je to takové línější, ale zas je tam ten fikanej zlom, na který je potřeba dát bacha, takže cajk.
Nepřijdu. Budu mimo dosah WiFi, někde na Moravě. A přes mobil to fakt hrát nebudu :-D
Jak už jsem psal na skládce, jestli si vzpomenu, tak příjdu. Ale neberte to moje ježdění tak vážně![]()
Ted budu tak tejden mimo, protoze maluju novej byt a vubec ho davam do kupy.