Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Kontrola sestavy s Core 2 Duo

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    2

    Potreboval bych pokritizovat nasledujici sestavu:

    CPU: Core 2 Duo E6300 - 5 152
    MB: Gigabyte GA-965P-DS4 - 4 500
    RAM: 2x 512GB DDR2 800MHz - 3 000
    VGA: ASUS ATi Radeon X1950PRO 5 500
    HDD: Seagate 7200.10 SATA 320 16MB cache – 2 784
    DVD: LG GSA-H20L - 1 077
    Case: Gigabyte Triton 1 600
    Zdroj: Asus A-45GA 450W 1 300
    klávesnice + myš 1 000
    -------------------------------------------------
    CELKEM s DPH: +/- cca 23 500
    + LCD: Samsung SyncMaster 204B + 9 148

    Mela by byt urcena jednak na gamesky, to ne ze ne, ale druhak i na hratky s videem - prace v Premiere, Afterefects, apod. Pozdeji bych chtel dokoupit nejakou (profi) grafickou kartu od Matroxu. Je to vubec mozne aby to pak bezelo, aby se pripadne ty dve karty nejak doplnovaly, abych mohl pouzivat 2 monitory (to uz by ale melo jit i s X1950PRO)...Jinak co zdroj, je lepsi od Fortronu ten 400W a je to fakt potreba tak drahy zdroj? A pak narvu a zapojim vsechny soucasti do te skrine? A vubec bude vse pekne a bez problemu spolu komunikovat, neni tam nejaky problem? Jo a jakou ramku, mam tam jenom typ, je nejaka doporucenihodna znacka za rozumnou cenu? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Doporučeníhodnou značkou pamětí za nízkou cenu je buď GEIL nebo úplnej low-end A-Data.

    Zdroj ber určitě fortron, vyjde tě levnějš a bude lepší.

    Matrox s x1950 dohoromady nepůjde a opravdu pochybuju o tom, že by to mělo nějaký smysl. Nějaký drastický rozdíl tam nebude (to už je lepší za ty prachy koupit špičkovej monitor).

    Jinak je to cajk .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    2

    Staci v pohode ten Fortron 400Watovej ne?
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39592
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od Meint
    Staci v pohode ten Fortron 400Watovej ne?
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39592
    ten by ti k tomu utahl jeste kavovar samozdrejme ze staci, podiv se kolik zraly testovaci sestavy tady na SHW pri testu... tam to bylo idle kolem 100W ted sem bral dvakrat skoro to samy (GF7600GT) co ty a s 400W fortronama

    EDIT: Gigabyte GA-965P-DS4
    Gigabyte GV-NX79T256DB-RH 256MB DDR3 (GF 7900GT, 450 / 1320 MHz)
    Operační paměť Corsair Twin2X2048-6400C4 (2 x 1024 MB, 800 MHz, časování 4-4-4-12, Dual Channel)
    Pevný disk Maxtor DiamondMax Plus 9 160 GB
    DVD mechanika NEC DVDRW 1300A
    Zdroj Cooler Master iGreen Power 500W
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 05-12-2006 v 14:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    BC BC je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele BC
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Citace Původně odesláno od Meint
    CPU: Core 2 Duo E6300 - 5 152
    MB: Gigabyte GA-965P-DS4 - 4 500
    RAM: 2x 512GB DDR2 800MHz - 3 000
    VGA: ASUS ATi Radeon X1950PRO 5 500
    HDD: Seagate 7200.10 SATA 320 16MB cache – 2 784
    DVD: LG GSA-H20L - 1 077
    Zostava je OK. Jedine napalovacku by som zobral nejaku SATA napr. Samsung SH-S183A aby si mohol uplne vypnut pridavny cip JMicron.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Nezmínil ses o paměti grafické karty, proto pokud seženeš, ber X1950Pro s 512MB RAM, pak budeš daleko spokojenější.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    zdroj kup fortrona nebo thermaltake nebo enermaxe, ale asusu bych tak uplne neveril.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Kontrola kompability sestavy
    Od killer_cz v sekci PC - archiv
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-11-2009, 22:47
  2. Kontrola kompability sestavy
    Od killer_cz v sekci PC - archiv
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 19-09-2009, 14:05
  3. Sestavy, notebooky a PDA: core 2 duo
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-05-2008, 20:43
  4. Kontrola sestavy
    Od k750flasher v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 19:40
  5. Kontrola sestavy
    Od Glamb v sekci PC - archiv
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 27-11-2006, 14:35