Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Integrovaná sítova karta (dělá si ze mě srandu)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    38

    Zdraví přátele, měl bych dotaz k těmto obrázkům problém je orámovaný červeně, chtěl bych vědět, jestli je tohle normální, jedná se mi o porovnání rychlosti a využití sítě a pokud je, chtel bych vysvetleni. Pokud to je chyba kde ji hledat.. Díky moc..


    Kód:
    http://img3.imageshack.us/my.php?image=beznzvudz0.jpg
    Kód:
    http://img3.imageshack.us/my.php?image=beznzvu2pv8.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    156

    Citace Původně odesláno od WING_43krat Zobrazit příspěvek
    Zdraví přátele, měl bych dotaz k těmto obrázkům problém je orámovaný červeně, chtěl bych vědět, jestli je tohle normální, jedná se mi o porovnání rychlosti a využití sítě a pokud je, chtel bych vysvetleni. Pokud to je chyba kde ji hledat.. Díky moc..


    Kód:
    http://img3.imageshack.us/my.php?image=beznzvudz0.jpg
    Kód:
    http://img3.imageshack.us/my.php?image=beznzvu2pv8.jpg
    Zkus lepší menší a dostupné obrázky, kde je ten rámwčwk?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    Citace Původně odesláno od Rosta43 Zobrazit příspěvek
    Zkus lepší menší a dostupné obrázky, kde je ten rámwčwk?
    [OT] Zkus CTRL+C a CTRL+V, obrazky jsou dostupne, ale ramecek (cervenej) budes hledat dlouho [/OT]
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Su tam oramovane % a MB/s.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    ...a pointa? (trochu me tam mate ta sipka doprava u druhyho screenu...)
    Prosim tazatele at se trochu rozepise - odkud, kam, co a jakym zpusobem prenasi nebo jeste lepe popise problem.
    Link na obr1 a obr2
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    ze na 1. screene ma vytazenie siete na 98,36% pri rychlosti prenosu nejakych suborov 8,50 MB/s
    na 2. screene ma vytazenie siete 0% pri aktualnej prenosovej rychlosti 1,94 MB/s

    tou sipkou asi naznacuje, ze v skutocnosti podla grafu je nejaky traffic a pritom dole v ciselnej hodnote je 0% zatazenia siete

    hlavne u toho druheho screenu je to fakt zvlastne
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    tou sipkou asi naznacuje, ze v skutocnosti podla grafu je nejaky traffic a pritom dole v ciselnej hodnote je 0% zatazenia siete
    hlavne u toho druheho screenu je to fakt zvlastne
    Nj, ale u obr2 je taky jiny meritko => vytizeni necely jedno procento
    Dalsim faktorem bude treba jak velky soubory taha, kolik, jestli jede pres kabel, wifi apod. "detaily"... Klidne muze mit u sitovky napsano ze jede 100Mb/s ale ve skutecnosti muze byt klidne treba apcko na 11 (ikdyz to by mu asi 8.5MB nedalo....). Mno nechame to na zitra az doplni informace, dnes uz se asi neozve
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    38

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    ze na 1. screene ma vytazenie siete na 98,36% pri rychlosti prenosu nejakych suborov 8,50 MB/s
    na 2. screene ma vytazenie siete 0% pri aktualnej prenosovej rychlosti 1,94 MB/s

    tou sipkou asi naznacuje, ze v skutocnosti podla grafu je nejaky traffic a pritom dole v ciselnej hodnote je 0% zatazenia siete

    hlavne u toho druheho screenu je to fakt zvlastne

    omlouvám se za nedostatek infa, ale je to tak, jak to pochopil EditorPO.

    Použitá sítova krata je integrovana da desce je to nejaky realtec 10/100/1000
    ovladace jsou pouzity z CD k desce.

    Prenos je kabelovy: od sitovky k 1. switchy cca 2 m, ze switche do routeru cca 25m, z routeru do 2. PC cca 8-10m.
    Přenos je tedy z PC do PC v jednom směru. Obsah dat jsou převážně hudebni a video soubory.
    Na druhem obrazku je prenos nejakych zhruba 2Mb/s z duvodu asi ze na 2. PC se pracovalo, tudis byl vyuzivan disk, ze ktereho se kopirovaly soubory. kompletne vsech dat co se tahalo bylo nejakych 22Gb.
    Jeste bych dodal ze po zhruba hodine vyhodil PC BSOD s chybou na adapteru od sitovky.... na XP to nedelalo nikdy... pouze Visty
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    První obrázek je +- v pohodě - 100Mbit je v ideálně 12,5MB/s...

    na pozadí může běžet něco dalšího co vytěžuje síť - stahování z netu...youtube..

    jinak těm grafům a datům bych moc nevěřil, protože ty hodnoty o rychlosti přenosu souborů nebudou okamžtié, ale průměrované...takže to může lítat 8-11MB... to stejné na druhém obrázku.
    Osobně bych to neřešil..sou to Visty...
    Naposledy upraveno uživatelem Sieben: 19-02-2009 v 18:54
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    Zkusil bych novy ovladace - stahovat muzes ZDE
    Jestli chces vetsi rychlost tak musis mit 1gb switch...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,041

    Pokud tam někde vede síťovej kabel 25m, tak může bejt problém v něm. Takže vyzkoušet co nejkratší kabel (např. k notebooku).
    Odpovídat lze po přihlášení