NB do autoservisu do 12k
Vážení odborníci. POtřebuju poradit s výběrem nb. Nějak nemám nápady, jestli to není tím že toho mám v práci dost. POtřeboval bych pro známého noťas do práce. Min 3USB, 1GB RAM, je to na XP čka. Pojede na tom diagnostiku motorů(nebo aut v tom se moc nevyznám), internet a office aplikace. Idealní by asi byl i com port,ale redukce není problém sehnat. Hdd netřeba moc velký, chtěl jsem něco ssd, ale jaksi nechce investovat tolik. TAk mi něco nahoďte. Jo display asi min 14::runaway:runaway
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]? Za ty peníze bytelné šasi a slušná vydrž na baterku. (3 usb, BT atd..) Jo a honem dokud je v akci, doprodej skladu.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
No tenhle má sice slabší CPU a má i míň Ramky, ale na XPčka je dobrý a z vlastní zkušenosti je docela dost bytelný.
No tenhle má sice slabší CPU a má i míň Ramky, ale na XPčka je dobrý a z vlastní zkušenosti je docela dost bytelný.
HP 550 byl první, co mě napadl... Když srovnám ten speedův s tím, co navrhl Scream, speedova volba se mi zamlouvá ze všeho nejvíc. Byla by to i má volba, za ty prachy je to hodně dobrá koupě.
Jinak znám člověka, co HP 550 polil pivem ( i displej ) a notebook to přežil, tak snad to něco dokáže říct i o kvalitě.:-)
Jinak znám člověka, co HP 550 polil pivem ( i displej ) a notebook to přežil, tak snad to něco dokáže říct i o kvalitě.:-)