Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Outlook 2007 - "stav záhlaví"

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    35

    Ahoj,

    narazil jsem na takový malý problém v outlook 2007.
    Pokud máte nastaveno/nadefinováno v přizpůsobení sloupců ve zprávách "stav záhlaví" - viz. obr., zobrazí se Vám u nějakých zpráv ikonka (u stavu záhlaví) a pokud tam ta ikonka je, tak zpráva nejde dále přeposlat a pokud tam ikonka není, tak jde zpráva dále přeposlat.
    Otázka tedy je, co znamená ta ikonka a proč to eventuelně nejde přeposlat - resp. jde, ale musím zprávu nejprve otavřít/přečíst.

    Díky.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Stav záhlaví.JPG 
Zobrazení: 167 
Velikost: 17.9 KB 
ID: 9543  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Muzes jeste hodit screen te ikony u te zpravy?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    35

    Tak tady to je:

    V podstatě jdou přeposlat všechny zprávy kromě té jediné co je vidět na obr..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Ikonka.JPG 
Zobrazení: 120 
Velikost: 8.3 KB 
ID: 9546  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Kdyz na tu ikonku najedes mysi je u toho nejaky popisek?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    35

    Právě že ne, zkoušel jsem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Tato ikonka () sa zobrazuje v pripade, ze mas nastavene stahovanie len hlaviciek emailov (napriklad pri pouzivani IMAP). Ked ma ikonka este aj sipku (), tak je sprava oznacena pre download. Preto mozes spravu forwardovat az po jej otvoreni, lebo az vtedy sa stiahne do tvojho compu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    No ze me tohle nenapadlo .. pritom se mi to stejne zobrazuje pda kde to mam presne tak nastavene Dal bych ti body ale dal sem ti vcera
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    No ze me tohle nenapadlo .. pritom se mi to stejne zobrazuje pda kde to mam presne tak nastavene Dal bych ti body ale dal sem ti vcera
    Ja som sa s tym tiez raz trapil.

    Asi si uz tusil .... dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    35

    Díky. Takže jediné řešení je přejít z IMAP-u třeba na MAPI nebo, což jsem měl původně, POP3? Popřípadě co radíš?

    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Zkus se podivat v nastaveni odeslat a prijmout jestli tam nemas nastaveno stahovat pouze zahlavi u polozek vetsich nez ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    35

    Tak jsem na to koukal a bylo v odeslat a přijmout nastaveno: stáhnout pouze záhlaví, tak jsem nastavil stahovat celou zprávu včetně příloh - uložil, zavřel outlook, otevřel outlook, ale staré zprávy stále nejdou přeposlat, tak ještě zkusím až budou zase nějaké v budoucnu chodit zdali už to bude fungovat a kdyžtak sem opět napíšu. Zatím díky Vám oběma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    To nove nastavenie bude fungovat az pre nove spravy. Stare musis otvorit, aby sa stiahli. Mozno by to slo nejak ich hromadne oznacit a zvolit stiahnutie. Vyskusaj.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2013, 15:18
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 06:09
  3. Windows XP: Zmena v registrech systemu XP pro funkce "Slozky" a "Prejmenovani"
    Od Subtech v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-09-2010, 22:08
  4. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-04-2010, 12:00
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-08-2007, 22:09