Outlook 2007 - "stav záhlaví"
Ahoj,
narazil jsem na takový malý problém v outlook 2007. Pokud máte nastaveno/nadefinováno v přizpůsobení sloupců ve zprávách "stav záhlaví" - viz. obr., zobrazí se Vám u nějakých zpráv ikonka (u stavu záhlaví) a pokud tam ta ikonka je, tak zpráva nejde dále přeposlat a pokud tam ikonka není, tak jde zpráva dále přeposlat.
Otázka tedy je, co znamená ta ikonka a proč to eventuelně nejde přeposlat - resp. jde, ale musím zprávu nejprve otavřít/přečíst.
Díky.
narazil jsem na takový malý problém v outlook 2007. Pokud máte nastaveno/nadefinováno v přizpůsobení sloupců ve zprávách "stav záhlaví" - viz. obr., zobrazí se Vám u nějakých zpráv ikonka (u stavu záhlaví) a pokud tam ta ikonka je, tak zpráva nejde dále přeposlat a pokud tam ikonka není, tak jde zpráva dále přeposlat.
Otázka tedy je, co znamená ta ikonka a proč to eventuelně nejde přeposlat - resp. jde, ale musím zprávu nejprve otavřít/přečíst.
Díky.
Tato ikonka (
) sa zobrazuje v pripade, ze mas nastavene stahovanie len hlaviciek emailov (napriklad pri pouzivani IMAP). Ked ma ikonka este aj sipku (
), tak je sprava oznacena pre download. Preto mozes spravu forwardovat az po jej otvoreni, lebo az vtedy sa stiahne do tvojho compu.

No ze me tohle nenapadlo .. pritom se mi to stejne zobrazuje pda kde to mam presne tak nastavene :) Dal bych ti body ale dal sem ti vcera :)
Díky. Takže jediné řešení je přejít z IMAP-u třeba na MAPI nebo, což jsem měl původně, POP3? Popřípadě co radíš?
Díky.
Díky.
Zkus se podivat v nastaveni odeslat a prijmout jestli tam nemas nastaveno stahovat pouze zahlavi u polozek vetsich nez ....
Tak jsem na to koukal a bylo v odeslat a přijmout nastaveno: stáhnout pouze záhlaví, tak jsem nastavil stahovat celou zprávu včetně příloh - uložil, zavřel outlook, otevřel outlook, ale staré zprávy stále nejdou přeposlat, tak ještě zkusím až budou zase nějaké v budoucnu chodit zdali už to bude fungovat a kdyžtak sem opět napíšu. Zatím díky Vám oběma.