Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: CoD4 punkbuster

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    18

    caute,
    nevite nekdo co mam delat kdyz pustim CoD4 MP tak me po chvili kickne PB!
    "PunkBuster kicked player xxxxx (for 0 minutes)
    RESTRICTION:Service communication failure:PnkBstrA.exe,,

    možna se na to uz nekdo ptal ae nenasel sem to

    diky....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    18

    tam je nejaky odkaz na pbsvc.exe , který už sem zkoušel a porad to pise to samy:
    Checking user is Administrator OK
    Checking Administrator privileges OK
    Opening Service Control Manager OK
    Searching for PnkBstrA None Found - OK
    Extracting PnkBstrA service OK
    Verifying service authenticity ERROR

    a stejne to nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    A nevyhodi ti to aj takyto error?

    "**ERROR: The extract file failed an authenticity check."

    Asi mas zle nainstalovany Punkbuster. Mal by si ho stiahnut a znova instalovat s admin pravami.

    Pripadne nemas updatovaneho klienta v hre. Stiahni si pbsetup.exe a updatuj.

    Taktiez skontroluj v sluzbach (service), ci tam mas PnkBstrA spustany automaticky a PnkBstrB spustany manualne.
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 21-02-2009 v 13:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    18

    prave ze ve sluzbach vubec punkbuster neni!updatovat sem zkousel a nic:/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od mariJT Zobrazit příspěvek
    prave ze ve sluzbach vubec punkbuster neni!updatovat sem zkousel a nic:/
    Preinstaluj s admin pravami. Kliknes na instalator pravym tlacitkom a zvolis "Spustit ako..."
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    18

    hmm,to bych musel ZNAT TY HESLA TAM xD kazdopadne dik za radu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    18

    hej sorry PnkBstrA ve sluzbach je, ale neni tam PnkBstrB a ted me to kickuje za PnkBstrB.exe nedal by se tam nejak hodit??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Hm, ked nevies administratorske heslo, tak je problem. Je to vobec tvoj PC? Nemas nahodou admin ucet bez hesla?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    18

    nn bez hesla to nejde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Stiahni si Hiren's BootCD, napal na CD, restartni comp, nechaj nabootovat. Je tam program Active Password Changer alebo Offline NT/2K/XP Password Changer na reset administratorskeho hesla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od mariJT Zobrazit příspěvek
    caute,
    nevite nekdo co mam delat kdyz pustim CoD4 MP tak me po chvili kickne PB!
    "PunkBuster kicked player xxxxx (for 0 minutes)
    RESTRICTION:Service communication failure:PnkBstrA.exe,,

    možna se na to uz nekdo ptal ae nenasel sem to

    diky....
    Mě se to taky objevuje Poraďte pls moc...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér Avatar uživatele Mintin
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    Vždy mě na tohle pomohl přeinstalovat PB podle té hlášky to vypadá,že ti to nenašlo ten soubor jsou 2 důvody čím by to mohlo být něco ti jej blokuje( často ANTIVIR spywareterminator atp..,ale pokud ti to do teď nedělalo mělo by to být),že se ti asi jen něco smazalo stáhni si toto a nainstaluj pak by to snad mělo běžet ;-)..

    http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

    EDIT:Nevšiml jsem si toho 2 příspěvku.. pardón..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od mariJT Zobrazit příspěvek
    hej sorry PnkBstrA ve sluzbach je, ale neni tam PnkBstrB a ted me to kickuje za PnkBstrB.exe nedal by se tam nejak hodit??
    ty sis při instalaci cod 4 nezaskrtnul instalaci punkbustera co ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    171

    Jinak punkbuster se dá stáhnout na evenbalanc.com
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. CoD4 problém
    Od mirrocze v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-05-2011, 20:34
  2. PunkBuster
    Od Speda v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-04-2011, 19:56
  3. Padání FPS v CoD4
    Od Hunt3r v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-11-2010, 20:02
  4. Cod 4 PunkBuster Problem!!!!
    Od Cibule v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-02-2010, 21:39
  5. CoD4 MP problém
    Od AlAhmed v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 11:37