Daemon 4303 škůdce!!!
Nejde mi spustit mnoho her. Dost drsným způsobem jsem zjistil, že to je z důvodu nainstalování docela nové verze jinak svělého Daemon tool. Nicméně verze 4303 mi způsobuje, že hry se už nespustí. Existuje nějaký způsob, či nastavení, jak by mi ty hry zas chodily? Drsný způsob byl několikanásiobná reinstalace systému a nakonec plný formát všech disků :thumbdown No po plném formátu mi to začalo chodit až do nainstalování zase daemona :mistake Jen teď jsem ho dal odebrat a stejně už mi hry zase nechodí...tak nevím co dál. Do znovu formátu disku se mi nechce, zkusím ho pořádně odebrat přes total uninstal. A jaké jsou vaše zkušenosti??? Člověk by řekl nové lepší...ale...
No bohužel jssem se toho nezbavil ani přes total unintal a ani pomocí návratu woken před instalaci daemona, ví někdo jak se toho zbavit???? PLEASE...
Když budeš hrát originální hry tak Daemona nepotřebuješ :D
jinak tě asi čeká znova reinstal a bud si pořídit starš verzi daemona nebo skusit Alcohol 120
jinak tě asi čeká znova reinstal a bud si pořídit starš verzi daemona nebo skusit Alcohol 120
K originálním hrám bych řekl asi to, že když má nějaká hra crack, nepotřebuješ hledat DVD, nečekáš na ověření originality toho dvd, nemusíš se ani bát, že i přes to, že máš origoš dvd, jako v mém případě Bioshock se Ti přesto nespustí...ale to není co teď řeším. Spíš, jak teď z bryndy bez reinstalu systému...
Na to pozor, crack na 4.x.303 obsahuje rootvir. Zustal bych u overene 4.x.218 nebo bych byt tebou pouzival http://www.slysoft.com/en/gamejackal.html
Zkoušel jsi ho prostě smazat z disku a vyčistit registry ? Popřípadě smazat procesy spouštěné Daemonem ? Pomocníkem Ti může být Autoruns či Process Explorer.
Poradím ti: zformátuj disk, nainstaluj nový Wokna a používej legální software.
Jak sis mohl všimnout, cracky ssebou často nesou i nepříjemná překvapení.
Už jsi slyšel o [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]? Virtuálních mechanik kolik chceš, konverze obrazů (ISO, BIN/CUE, Nero (NRG), Alcohol 120% (MDS/MDF) a CloneCD (CCD/IMG/SUB)), vytváření a vypalování obrazů.......kam se hrabe placený Alcohol, nebo Daemon.
A registrační údaje jsou k mání v mnoha vydáních PC Wordu a pod.
Jak sis mohl všimnout, cracky ssebou často nesou i nepříjemná překvapení.
Už jsi slyšel o [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]? Virtuálních mechanik kolik chceš, konverze obrazů (ISO, BIN/CUE, Nero (NRG), Alcohol 120% (MDS/MDF) a CloneCD (CCD/IMG/SUB)), vytváření a vypalování obrazů.......kam se hrabe placený Alcohol, nebo Daemon.
A registrační údaje jsou k mání v mnoha vydáních PC Wordu a pod.
Tak jsem to celé zformátoval a asi když si wokna stáhnou nějakou aktualizaci, tak se jim začne nelíbit daemon tool. Klidně bych tu aktualizaci oželel, leč nevím, která to jest:eek:Předtím, dokud jsem měl wokna, kde jsem aktualizace měl radši zakázaný mi to na stejné sestavě nedělalo. K legálnímu softu se vyjadřovat už znovu nebudu, ale kdo používá sem tam cracky, ten určitě ví, jaké jsou jejich výhody a nevýhody a kdo žádný nepoužil, ten by to měl zkkusit třebas u nějaké hry s hrozně votravnou ochranou. Je to tak trochu jako s filmy, pokud se dívám na přepálený- šup a dívám se na film a pokud na origošku no, co vám mám vysvětlovat, nejdřív se musíte prokousat přes reklamu, dále přes reklamu osy- všichni znají, nějaké to menu a po deseti minutách se už taky díváte na film. Jinak zpět k tématu- zkusil jsem i starší verzi daemona, co mám z ruska i s odinstalátorem virtuálních mechanik a nastal ten samý problém, takže už vím co mi to, že mi nechodily hry asi tak z poloviny a ano dokonce originální hry!!!, způsobilo. Například Bioshock, který má fakt votravnou ochranu, ale jinak je to moc super hra. Nicméně o moc dál nejsem s řešením problému a to je proč se najednou mé PC a asi nejspíš WOKNA takto s Daemon tool chovají a jak bych je uvedl k poslušnosti, aby akceptovaly Daemon tool bez těch hrozných následků, pokud někdo víte, poraďte prosím, ale prosím lehce přihlouplé rady typu "používej jen origoš soft" si prosím nechte, protože právě originální hry a bez cracků mají problém s tímto software. Třebas je to v nastavení daemona, nebo v nastavení mechanik...
Pri spustani tej "origo" hry ti to asi vyhodilo nejaku hlasku. Alebo sa len jednoducho nespustila?
Niektore original hry prave testuju pritomnost virtualnych mechanik a emulatorov ochran. Mozno stacilo vypnut v Daemon Tools prave tu emulaciu.
Niektore original hry prave testuju pritomnost virtualnych mechanik a emulatorov ochran. Mozno stacilo vypnut v Daemon Tools prave tu emulaciu.
Vyhodilo, ale až když jsem to ukončil přes manažer úloh a ta hláška obsahovala jen samé nuly a ještě nějaké slovo k tomu, teď přesně ale nevím.Snažil jsem se k tomu něco najít aj na netu, ale taky moc nic...
[QUOTE=kryptonix;223266]...... ale prosím lehce přihlouplé rady typu "používej jen origoš soft" si prosím nechte, protože právě originální hry a bez cracků mají problém s tímto software....[/QUOTE]
[SIZE="3"]Jestli považuješ nebádání k používání legálního softu za přihlouplou radu, tak nechápu, co tady děláš.[/SIZE]
viz Pravidla diskuzního fóra Svethardware.cz bod 1.2.2
Na warez máš myslím na webu prostoru dost a nemusíš to řešit tady. Ať už jsou některé cracky (podle tebe) užitečné, či nikoli.
Máš problém s Daemonem a jeho crackem ve Windows? Navrhl jsem ti adekvátní alternativu a řešení problému. Máš s tím nějaký problém?
[SIZE="3"]Jestli považuješ nebádání k používání legálního softu za přihlouplou radu, tak nechápu, co tady děláš.[/SIZE]
viz Pravidla diskuzního fóra Svethardware.cz bod 1.2.2
Na warez máš myslím na webu prostoru dost a nemusíš to řešit tady. Ať už jsou některé cracky (podle tebe) užitečné, či nikoli.
Máš problém s Daemonem a jeho crackem ve Windows? Navrhl jsem ti adekvátní alternativu a řešení problému. Máš s tím nějaký problém?
Řeším problém a jestli sis toho nevšiml,tak tvoje řešení ho tak nějak neřeší. Problém je, proč systém odmítá spouštět hry, pokud je tam virtuální mechanika. Jinak se nezlob, ale vůbec neřeším legalitu a nelegalitu sw. Zkusím asi to Tvoje ultra iso.
Hledám radu co řeší problém proč mi koliduje systém s virtuálními mechanikami a neřeším problém legality sw...thats all a legální soft na to nemá vliv.