Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nejde Firefox

tommmmm (47)|23.2.2009 18:07
Ahoj, prosim o pomoc protoze mi nejde firefox. Drive mi sel normalne, ale na jednech strankach jsem nasel test firewallu a chtel jsem to vyzkouset. Nainstaloval jsem si Comodo Internet Security a prohlizec se mi uz nepusti, nepomohla ani opetovna instalace. Pokud se podivam do spravce uloh Aplikace tak tam neni, ale v procesech ho tam mam ale nic se mi nezobrazi.
Dekuji vsem za rady
kevin00 (10238)|23.2.2009 18:12
Odinstaluj Firefox, smaž z disku všechny pozůstalé adresáře s nastavením Firefox (myslím, že něco je v Documents And Setting\\Data Aplikací a Local Settings). Nová instalace Firefox 3. Pokud nepomůže, zkus pozastavit Comodo, jestli neblokuje spuštění Firefoxu. Popřípadě by jsi musel Comodo též odinstalovat.
IE Ti funguje ?

EDIT: Pro post pode mnou
Zkus co jsem psal a používej Operu, je lepší, rychlejší, bezpečnější a uživatelsky přívětivější ;):D
tommmmm (47)|23.2.2009 18:18
Ano IE mi jde a jde i opera
tommmmm (47)|23.2.2009 18:35
Tak jsem to opet vse odinstaloval a zkusi nainstalovat a nic. Pak jsem zkusil vypnout to comodo ale opet bez uspechu.
kevin00 (10238)|23.2.2009 18:45
Kde jsi dělal ten test firewallu ? Proveď kontrolu systému pomocí antiviru, SUPERAntiSpyware a Malwarebytes' Anti-Malware. Pročisti registry pomocí CCleaner, popřípadě odinstaluj Comodo. Po všech změnách čisti registry a nezapomeň vytvářet pro jistotu Body obnovení. Když jsme u toho, zkoušel jsi Bod obnovení před tím testem firewallu ?
r34ktor (7477)|23.2.2009 19:54
Zkus si vytvořit nový profil, popř. otestuj spuštění v nouzovém režimu.