To je imho krutě individuální, měl jsem intelimouse optictal, teď mám tu lachesis a ruka mě nebolí ani z jedné. Teorie typu-tohle je herní myš, tak se bude blbě držet-je nahovno, to se prostě musí vyzkoušet.
To je imho krutě individuální, měl jsem intelimouse optictal, teď mám tu lachesis a ruka mě nebolí ani z jedné. Teorie typu-tohle je herní myš, tak se bude blbě držet-je nahovno, to se prostě musí vyzkoušet.
Tak zrovna Optical patri mezi low-end, senzor spis horsi (myslim ze ma stejnej jako prvni Intellimouse Explorer - tedy IntelliEye 1, 6000 snimku/s), nicmene kvalitou provedeni bych ji klidne zaradil mezi ty nejlepsi coz potvrzuje i 5-ti leta zaruka.
edit: jeste k tomu senzoru - s opticalkou se dalo bez problemu jezdit po krabicce od cd, s Dual-Opticalem od Logitechu ne...
Ja bych bral v uvahu nasledujici veci ..
1. K cemu pc pouzivam vyuziji nejakou drazsi kvalitni mys?
2. Pokud pc pouzivam nekolik hodin denne a sikovna mys by se hodila zvazil bych zda za vec kterou budu mit dene v ruce nekolik hodin neutratit treba o 400 vic a koupit si opravdu kvalitu treba od razzera .. Prijde mi ze kolem 1000 je sakra vetsi vyber mysi ktere by staly za uvahu nez u hranice 500 kc ..
Richmond: No když jsem ji dostal, tak to zas takovy low end nebyl (prakticky hned jak přišla na trh s explorerem). Nevím jak dlouho mi jela, každopadáně víc jak těch pět let. Snad ten razer vydrží aspoň taky trochu. A zrovna k tomu senzoru, byl u ní velký problém najít nehadrovou podložku, která by ji nevadila (ty starší generace optik se senzorama, ktery nesežraly ani červenou barvu).
tuhle jsem měl v práci: http://www.microsoft.com/cze/hardwar...s.aspx?pid=072
a tuhle jsem si půjčil v práci když jsem reklamoval logitech revolution...
http://www.microsoft.com/cze/hardwar...s.aspx?pid=045
doma mám teď jen A4Tech X-750F od MSI NB a Genius 525
Richmond:To se klidně hádejMám ju ve skříni ještě
Nejela ani po červenym plastovym ubrusu, neměla ráda ani větší plochy stejných barev na levných podložkách. Jako řikam, ta myš je jedna z prvních co byly, takže jestli jsi kupoval později, tak už mohlo dojít ke zlepšení senzoru.