Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Adobe photoshop 10 CS3 chyba

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    Nejde mi spustit tenhle program,je to jen shareware,ale potřebuju v něm něco udělat,tak sem ho nainstaloval a když ho spouštím,tak se něco načítá a tak,a když je tam napsáno INICIALIZACE PALETY,tak mi to vyhodí chybu,klasickou,tedy možnosti odesílat zpravu/neodesílat...a vypne se...a nevím jak na to,abych ho rozjel.má někdo nějakej nápad?a ještě,před nedávne sem si všiml,že všechny texty,třeba u ikon na ploše,v nabídce start,ve složkách....prostě mám všechno písmo tučně...což normálně není a já to nikde nenastavoval...díky moc za rady...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Photoshop je shareware? Photoshop je klasickej placenej produkt, akorát poskytuje 30denní trial.
    Máš ho staženej přímo od výrobce?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Když máš trial, tak proč nepoužiješ CS4 ? Doporučil bych kompletně smazat ten photoshop, pročistit registry a zbytky po programu a poté znova nainstalovat. Pokud to není nic za profi obrázek, nebo upráva co musíš udělat, tak to zkus provést v GIMPU.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    Photoshop je shareware? Photoshop je klasickej placenej produkt, akorát poskytuje 30denní trial.
    Máš ho staženej přímo od výrobce?
    jj,sorry.máš pravdu,ale není na 30 dní ale jen na 15.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    1

    Taky se přimlouvám za reinstal Photoshopu, dle vlastních zkušeností by to pak mělo fungovat bez problémů. A jestli se ti bezdůvodně mění fonty jak píšeš, tak budeš mít v compu asi nějakou potvůrku. Doporučuji pořádně projet antivirem a antispajem. Hodně štěstí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    CS4 je 30denní - tak zkus tudle verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    407

    Gimp taky není špatný nápad, CS4ka už je celkem pomalá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    CS4 jsem ještě nějak extra nezkoušel - proč by měla bejt pomalá? Já mam za to, že naopak je to první adobe, který akceleruje pomocí grafiky a tak by tam měly bejt některý věci naopak rychlejší. To máš z vlastní zkušenosti (na jakym železe), nebo nějakej test, odkaz?

    PS: Nezpochybňuju to, může to tak bejt, ale dost by mě to překvapilo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    tak jsem to už vyřešil...nakonec sem neměl nějak náladu ani čas se v tom vrtat,takže přišel na řadu formát a čistá instalace...a je klid,všechno šlape jak má...ale díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    407

    Logout: Já osobně ne, ale spolubydlící v tom dělá denno denně a nakonec se vrátil raději ke 3jce. Nevím co má přesně za železo, nějakej E4xxx dvoujádro na 2GHz, 4GB RAM a x1950pro.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Adobe Reader X - chyba v GUI
    Od bright v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2011, 17:32
  2. Komponenty pro Adobe Photoshop
    Od playman v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-02-2010, 19:44
  3. Adobe Photoshop/kvalita textu
    Od Mailen v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2010, 14:02
  4. Chyba obrazu na LCD notebooku - v displeji chyba neni
    Od lucinkapes v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-12-2009, 19:35
  5. Internal Error 2739-adobe photoshop cs3
    Od Dave777 v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-12-2008, 16:52