Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: A64 3000+Venice za Sempron 3100+Paris

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    33

    Myslíte, že si nějak VÝKONOVĚ pomůžu když bych za toho Semprona dal Venice?
    Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 22-05-2009 v 19:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od šarik
    Myslíte, že si nějak VÝKONOVĚ pomůžu když bych za toho Semprona dal Venice?
    jj pomuzes si docela znatelne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele kvoco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    ja by som oni nepovedal ze to bude znatelne, myslim ze to bude iba v niekolkych percentach rozdiel
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele Bergo
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    27

    Ako nechapem ta,sempron za venice ci venice za sempron ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    33

    Teď jsem dělal test výpočtu PI a oproti Venice 3000+ s. 939 jsem byl pomalejší o pouhé 4 vteřiny. Tento Sempron je udělaný ze zmetkového A64 s jádrem New Castle(?), tak jestli bude poznat dvojnásobná cache a zapnuté 64 bit rozšíření....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    33

    Venice dát místo Semprona.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele Bergo
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    27

    Tak keď Venice dať namiesto Semprona tak to bude podľa mňa rozdiel v lepšiom ,ale ni až tak veľmi viditeLný ale budé to rozdiel,pocítiš to pri hraní hier a pri náročných aplikáciach napr. na strihanie videa(premiere,pinnacle Studio....). Podľa mňa stojí zato vymeniť semprona za venice ,určite
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    33

    Díky Eagle. Ušetřils mi ze 3 000,-
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele kvoco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    no tak za 3 litre by som to mohol z vysoka osr.... to sa vobec nevyplati, radsej toho semprona pretaktuj a budes mat vyssi vykon zadarmo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Perfect
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    175

    Citace Původně odesláno od šarik
    Myslíte, že si nějak VÝKONOVĚ pomůžu když bych za toho Semprona dal Venice?
    Nepomůžeš, jinak viz Eagle...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele Smith
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od šarik
    Myslíte, že si nějak VÝKONOVĚ pomůžu když bych za toho Semprona dal Venice?
    ne, nepomůžeš si.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele aldafallout
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    196

    Venice je slusnej, nic bych nemenil
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Frog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    537

    ak máš ty Venice a chcel by si Semprona, ak tomu teda chapem spravne tak si len pekne nechaj to čo máš, inak by si si pohoršil. Teda pokial v tom neni nejaký háčik. A pokial je už používaný ten Athlon tak najlepšie je dokupiť nový chladič a dať mu nejaké turbo megahertze navyše
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Citace Původně odesláno od Frog
    ak máš ty Venice a chcel by si Semprona, ak tomu teda chapem spravne tak si len pekne nechaj to čo máš, inak by si si pohoršil. Teda pokial v tom neni nejaký háčik. A pokial je už používaný ten Athlon tak najlepšie je dokupiť nový chladič a dať mu nejaké turbo megahertze navyše
    Ne, má Semprona a ptal se, zda by si polepšil, kdyby si vzal Athlona. BTW. tento "dred" už byl docela dlouho OT, možná zbytečnost jej vytahovat zpět. Přehnaná aktivita může občas škodit, toť můj názor.

    P.S.: Pro autora, moc by sis nepomohl.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Socket 754/939/940: Overclocking Athlon64 3000+ Venice
    Od honzarejlek v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 17-05-2009, 16:18