Myslíte, že si nějak VÝKONOVĚ pomůžu když bych za toho Semprona dal Venice?
Myslíte, že si nějak VÝKONOVĚ pomůžu když bych za toho Semprona dal Venice?
Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 22-05-2009 v 19:57
jj pomuzes si docela znatelne.Původně odesláno od šarik
ja by som oni nepovedal ze to bude znatelne, myslim ze to bude iba v niekolkych percentach rozdiel
Ako nechapem ta,sempron za venice ci venice za sempron ???
Teď jsem dělal test výpočtu PI a oproti Venice 3000+ s. 939 jsem byl pomalejší o pouhé 4 vteřiny. Tento Sempron je udělaný ze zmetkového A64 s jádrem New Castle(?), tak jestli bude poznat dvojnásobná cache a zapnuté 64 bit rozšíření....
Venice dát místo Semprona.
Tak keď Venice dať namiesto Semprona tak to bude podľa mňa rozdiel v lepšiom ,ale ni až tak veľmi viditeLný ale budé to rozdiel,pocítiš to pri hraní hier a pri náročných aplikáciach napr. na strihanie videa(premiere,pinnacle Studio....). Podľa mňa stojí zato vymeniť semprona za venice ,určite![]()
Díky Eagle. Ušetřils mi ze 3 000,-
no tak za 3 litre by som to mohol z vysoka osr.... to sa vobec nevyplati, radsej toho semprona pretaktuj a budes mat vyssi vykon zadarmo
Nepomůžeš, jinak viz Eagle...Původně odesláno od šarik
ne, nepomůžeš si.Původně odesláno od šarik
Venice je slusnej, nic bych nemenil
ak máš ty Venice a chcel by si Semprona, ak tomu teda chapem spravne tak si len pekne nechaj to čo máš, inak by si si pohoršil. Teda pokial v tom neni nejaký háčik. A pokial je už používaný ten Athlon tak najlepšie je dokupiť nový chladič a dať mu nejaké turbo megahertze navyše![]()
Ne, má Semprona a ptal se, zda by si polepšil, kdyby si vzal Athlona. BTW. tento "dred" už byl docela dlouho OT, možná zbytečnost jej vytahovat zpět.Původně odesláno od Frog
Přehnaná aktivita může občas škodit, toť můj názor.
P.S.: Pro autora, moc by sis nepomohl.![]()