Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Co znamená tato hláška?

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele Barnabas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    73

    Když spustím hru (něco jako Zuma), hra spadne do lišty a napíše mi to mimo jiné i tuto hlášku: " Non-local video memory texturing". Nevíte, co to znamená?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Dej sem sestavu. Nemáš náhodou AGP grafiku a v BIOSu zakázáno texturování přes AGP? Ovladače jsou aktuální?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele Barnabas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    73

    Sestava Win Vista Ultimate 32-bit, GK GF7600GS AGP, MB ASUS P5PE-VM, Intel Core Duo E2180, 2GB DDR, nové ovladače mi nejdou nainstalovat, píše mi to hlášku ve smyslu, že můj OS není Win Vista 32-bit. Kde se to v BIOSu nastavuje? Díky.

    Poslední ovladače, co mi jdou instalovat 178.24
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele dinko
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    82

    Citace Původně odesláno od Barnabas Zobrazit příspěvek
    Kde se to v BIOSu nastavuje?
    Neviem presne kde sa to nastavuje, ale určite to tam nájdeš keď pohľadáš. Zrejme to bude treba iba zapnuť teda dať ENABLED. Hľadaj v BIOSe položku kde je niečo s AGP a texturami....určite to nebude tam kde sa nastavuju disky a hodiny......pohľadaj to nájdeš určite, malo by to byť napísané aj v návode(manuáli) od dosky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele Barnabas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    73

    Divné je, že mi všechny hry šly v poho, najednou nejde ani jedna, v BIOSu jsem nic neměnil, jen když dám Bod obnovení na instalaci ovladačů 178.24, tak mi chvíli jdou i hry, a pak zase zničehonic nejdou, hra spadne do lišty, po vyvolání se chvilku objeví a zase spadne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od Barnabas Zobrazit příspěvek
    Kde se to v BIOSu nastavuje?
    BIOS ? Advanced ? Chipset ? Graphics Aperture Size ? 64MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele Barnabas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    BIOS ? Advanced ? Chipset ? Graphics Aperture Size ? 64MB
    Tak nastavené to bylo.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Hmm.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele Barnabas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Hmm.
    Díky, vyzkouším zítra, jsem v "zaměstnání".
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele Barnabas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    73

    Všechno sem vyzkoušel, problém trval, až sem vypnul Skype, tak vše OK. Všem díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od Barnabas Zobrazit příspěvek
    Všechno sem vyzkoušel, problém trval, až sem vypnul Skype, tak vše OK.
    Jakou verzi Skype používáš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér Avatar uživatele Barnabas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Jakou verzi Skype používáš?

    Měl sem poslední trojkovou a teď mám první čtyřkovou, 4.0.0.206, dělá mi to u obou
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Skus zvýšit Graphics Aperture Size na nejvyšší dostupnou hodnotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Co znamená funkce FF u monitoru
    Od Blystar v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-11-2013, 17:46
  2. win 7 home premium co znamená nápis na dvd???
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-04-2013, 12:49
  3. co to znamená
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-08-2011, 16:27
  4. Co znamena ver. 1.0 na MB?
    Od homi v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-08-2010, 13:49
  5. CO znamená když je grafika OEM?
    Od grapherX v sekci Grafické karty
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-10-2008, 15:03