Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: ISA Radio karta pod XP

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele Renus
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    88

    Koupil jsem za babku ISA FM kartu konkrétně typ LCH:9020-234567,ovšem vůbec si stím nevím rady,nastavil jsem nějaké hodnoty v biosu pro ISA Legacy,ale ono se to nějak vůbec nedetekuje,ani ve správci zařízení,ani v Everestu.Nevzpomene si někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    127

    Chudák babička, vyměnit ji za rádio kartu a ještě k tomu do ISA slotu
    řekl bych že je špatná, prošlo mi pod rukama pá zvukovek do ISA a sami se vždycky hlásily
    ale zkus najít ovladače zde
    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=2500
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele Renus
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od Fox_22
    Chudák babička, vyměnit ji za rádio kartu a ještě k tomu do ISA slotu
    řekl bych že je špatná, prošlo mi pod rukama pá zvukovek do ISA a sami se vždycky hlásily
    ale zkus najít ovladače zde
    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=2500
    tam jsem si drivery stáhnul,to jsem mohl poznamenat do prvního příspěvku,jsou i s aplikací,ale po nainstalování se ničevo neděje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele Renus
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    88

    Tak se mi to podařili rozchodit,rádio hraje,ale zvuk nejde po sběrnici,tak musím přehazovat repra a to nechci,seženu nějakou Pci kartu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    127

    tak si udělej propojku jack 3,5 samec to samé na konci napíchni rádio kartu a druhý konec dej do vstupu na zvukovce, samozřemě ho musíš v hlasitosti povolit
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1

    Ja mam tentyz problem, jak se ti to podarilo rozchodit pod XP? Mam ISA FM radio card + drivers, no pod XP nejede. Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jezevec
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    612

    Při dnešní ceně TV+FM tunerů se vyplatí pořídit PCI zařízení, pokud vůbec člověk o něčem podobném uvažuje. Většinou jsou s těmito tunnery pouze problémy... věnujte při nákupu pozornost revizi své sběrnice (např. PCI 2.0 / 2.1 / 2.2 a požadované revizi u karty samotné.

    Sorry za mírný OT
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    82

    ja mam tiez Radio tuner pre ISA a tiez mi ju nevedel zieden windows najst... napisal som do googla jej vyrobne cislo (niesom si isty bolo ich tam viac) a nasiel som ovladac na stranke driverguide.com
    Vlastne to nebol ovladac ale program ktory ten tuner otvori a spusti...
    potom uz stacilo len naladiť
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. radio přerušování
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-10-2010, 17:47
  2. radio
    Od bedane v sekci Internet
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 21:18
  3. on-line rádio LAST.FM
    Od Sikil79 v sekci Volná témata
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-09-2008, 16:41
  4. Rádio na TV kartě
    Od bremick v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 17:05
  5. Radio karta SF64-PCR-03 PCI
    Od Heliport v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-12-2007, 17:58