Téma: Jaký program pro převod Program stream .mpg na Transport stream .ts
Vlastním DVB-T přijímač, který ukládá záznamy přes USB 2.0 na flash disk ve formátu MPEG-2 Transport stream .ts . Abych tyto záznamy mohl upravovat v PC ve střihových programech, musím je převést na Program stream .mpg . Používám PVAStrumento ( freeware bez nutnosti instalace ). Dotaz zní: Mohl by někdo doporučit podobný program pro převod opačným směrem tj. Program stream .mpg na Transport stream .ts ( vysvětlím proč - set top box vidí a umí z flash přehrávat pouze Transport stream .ts tj.formát který sám také ukládá ). Jde o to, aby to byl jednoduchý freeware program pokud možno bez instalace ( jako např. PVAStrumento ) a nikoliv mnohoúčelové převodní programy na všechno možné s balíky kodeků, které stejně nevyužiji a nemíním je zbytečně ládovat do PC. Jde pouze o tento převod .mpg na .ts. Nevím, zda takový jednoduchý program ( např. jako zmiňované PVAStrumento ) je k dispozici. Nemyslím programy na převod všech možných a nemožných formátů záznamů, ale pouze jednoduchý pro výše zmíněný převod. Děkuji.
Volně dostupný střihový program Project-x.
Pro převod demux na DVD používám Ifo Edit Version 0.971 (public version) která umožnuje DVD Author.
Pro převod demux na DVD používám Ifo Edit Version 0.971 (public version) která umožnuje DVD Author.
Ještě dodatek, já používám Project_X na zpracování *.mpg, ale mám dojem že umí zpracovat rovnou *.ts. Nemám to vyzkoušené, protože používám set topbox který čte rovnou mpg zpracované na PC pomocí Project_X.
Já vám děkuji za odpovědi, ale jak píšu v úvodu potřeboval bych jednoduchý, pokud možno jednoúčelový program ( nebo spíš jen nástroj ) k převodu Program stream .mpg na Tranport stream .ts . Abych uvedl příklad např.PVAStrumento ( bez instalace - funguje bezvadně,bez re-enkódování, ale umí jen Transport stream .ts na Program stream .mpg a já bych potřeboval i obráceně ) nebo HDTV to MPEG2 ( bez instalace - z Transport streamu .ts vyberu program jaký chci ( je k dispozici i náhled ) a HDTV to MPEG2 "vyrobí" bez re-enkódování soubor Program stream .mpg . Vím že existují víceúčelové programy např.Avidemux, Mediacoder,Total Media Converter........i zmíněný Projekt X a těm bych se chtěl pújde-li to vyhnout, neboť občas zaznamenávám jen DVB-T a s žádnými jinými formáty nepracuji.