Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: rezim spanku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    11

    chci se zeptat,kdyz nebudu pocitac vypinat,ale jenom ho uspim,jestli se mi budou automaticky provadet naplanovane ukoly jako treba antivirova kontrola nebo aktualizace windows
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Pokud za rezim spanku povazujes S3 rezim, tedy rezim, kdy se pc uspi do ram, tak ne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    11

    a kdyz ho jenom zamknu,nebo se odhlasim,tak by to slo?ale tam by asi byla pak vyssi spotreba co
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    5

    kdyz ho jenom zamknes nebo se odhlasis, tak to neni rezim spanku a system bezi jako predtim. muzes nadefinovat kdy se vypne monitor a disky atd. ale tim si moc nepomuzes. rezim spanku je proste "jako" vypnuti, ale jelikoz veskere informace se ukladaji do ram, spotrebovava se energie na napajeni ramky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Tak nevím, já myslel že v režimu spánku se právě obsah RAM nahraje na disk a pak se PC úplně vypne. Nic napájené není. Proto, při zapnutí režimu spánku se na disku automaticky rezervuje místo právě o velikosti RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Tak nevím, já myslel že v režimu spánku se právě obsah RAM nahraje na disk a pak se PC úplně vypne. Nic napájené není. Proto, při zapnutí režimu spánku se na disku automaticky rezervuje místo právě o velikosti RAM.
    Rezim kdy se obsah ram hodi na disk a vse se vypne je rezim S4
    Rezim kdy se vypne vse krom ram a ram zustava napajena je rezim S3

    Rezim spanku ve winxp = s4
    Rezim spanku ve wv = s3
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od martinrehak Zobrazit příspěvek
    chci se zeptat,kdyz nebudu pocitac vypinat,ale jenom ho uspim,jestli se mi budou automaticky provadet naplanovane ukoly jako treba antivirova kontrola nebo aktualizace windows
    Pokud úlohu spouštíš pomocí Naplánovaných úloh, tak lze v jejích vlastnostech na kartě Nastavení zatrhnout položku Probudit počítač k provedení této úlohy. Jestliže PC korektně podporuje ACPI (dnes prakticky každý), tak se k provedení úlohy vzbudí jak z režimu S3, tak i S4.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele janozlesa
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    6

    Potvrdzujem, mňa vždy poriadne naserie keď mi o 2:00 ráno AVGčko naštartuje PC s 5-timi turbínami kvôli update a kontrole PC...

    Budem sa museť dokopať a vypnúť to... holt neni čas...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows a rezim spanku
    Od cuaron v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-01-2011, 00:41
  2. Jak na usporny rezim??
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-12-2009, 17:04
  3. Rezim PIO
    Od erik987 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2008, 16:46
  4. 3D hra neide prepnut na 32 bit rezim
    Od greppi v sekci OS Windows
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 14:10
  5. Usporny rezim - nahravani
    Od Harry.Cz v sekci FIC Spectra aneb co Vás zajímá
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-11-2006, 00:57