Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: HTPC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    30

    Cau
    Mám vybraný takový základ
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...OE01MXI01K0Q01

    Potřebuju to okomentovat a poradit k tomu skříň (a zdroj) a TV kartu.
    Chci, aby to mělo dálkové ovládání, aby šel tím dálkovým ovládat MediaCenter
    Kartu chci hybridní, abych mohl nahrávat analogové (a satelit připojený koaxiálem takže je to to samé) a později až se tu zavede i digitální vysílání ( pokud bude fullHD vysílání tak ať to umí)
    Skříň nesmí být vyšší než 13cm, ale kvůli chlazení by bodlo ještě míň
    Dík předem za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Dal bych tam jen jeden 2GB modul - výkon o tolik nižší nebude a spotřeba a zahřívání o něco klesne, nehledě na snažší upgrade...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    30

    A ten zbytek?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No, ta gygabite deska je v alfě hrozně předražená. Jestli nebudeš chtít skříň, do který se vejde jen mAtx, tak ber GA-MA78G-DS3H, jinak tu desku ber jinde - i v jinak dražším CZC je o několik set levnější.
    Na to že chceš tam mít blueray se m izdá disk dost malej - obecně je daleko přijemnější mít filmy na disku než na externích plackách (nehledě k tomu, že cena HDD za MB je levnější než blueray placek).
    Chladič neznam, s TV kartama moc zkušeností nemam, jen vim, že je dobrý mít doubletuner, ale ty zas stojej skoro dvakrát víc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    30

    na CZC maj starší revizi desky.
    OK disk vyměním za 1TB Seagate B. 7200.12
    Takže zbývá skříň a TV karta
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No, já bych se snažil najít jinou desku - skoro 3000 za desku s 780G je prostě předražený. I když je pravda, že teď z hlavy mAtx desku s HDCP a DVI výstupem nedam a už odjíždim, takže nemam čas hledat, ale určitě nějaká slušná v ceně ne moc přes 2000 existuje. Snad poradí někdo jinej.

    Skříň Ti už neporadim, ale jestli chceš normální, tak třeba CM elite, u HTPC skříní si vyber, jaká se Ti líbí a jaký potřebuješ rozměry....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    18
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    30

    a jak se to řeší s tím dálkovým pls?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    30

    Zatím to vypadá takto:
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...4S01M3702G9901

    budou tišší 2 500GB 5400rpm samsungy nebo ten 1TB seagate 7200rpm?

    integrované nVidia GF 9300 se asi pro amd nedělají že?
    s intelem by to bylo už moc drahé
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTPC do 5.000,-
    Od goliash v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-01-2012, 16:14
  2. HTPC do 12k
    Od darkmagic v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-03-2010, 11:20
  3. Radeony: ATI do HTPC
    Od Yco v sekci Grafické karty
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 13-01-2009, 10:40
  4. Sestavy, notebooky a PDA: AMD HTPC alebo Intel HTPC
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-12-2007, 10:42
  5. Htpc
    Od PersonalComputer v sekci PC - archiv
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-09-2007, 00:24