Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: WnFast DTV2000 H - slabý zvuk

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    122

    Předem se omlouvám pokud jsem zařadil svůj dotaz do špatné sekce, ale týká se zvuku.
    Mám výše zmíněnou TV kartu a už delší čas mám problém se zvukem.
    Jak všechny TV stanice na analogu tak i rádio má hrozně slabý zvuk. Pro normální poslech music např v Media Playeru mi stačí dát volume na repro cca na 15% a je to krásně hlasité ale když sleduju TV tak musím dát volume na repro cca na 50% aby to bylo dobře slyšitelné.

    Už si nevím rady co s tím a je to docela nepříjemné když se při sledování TV přehraje jiný zvuk z Win tak to aby mi uši upadly.
    Zkoušel jsem různé ovladače a buď nešli na instalovat a nebo to nepomohlo.

    Driver ver.: 4.0.112.3223
    přehrávač: WinFast PVR2 2.0.3.19
    Win XP Prof SP3

    Vše mám správně zapojené a dělalo to i na staré základní desce, takže např v nekompaktibilitě bych problém neviděl.

    Dokázal by někdo poradit????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Tento dotaz by bylo vhodne polozit spise na nasem spratelenem foru https://www.tvfreak.cz/forum/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Já bych to jenom upřesnil přímým linkem (na "Pro majitele karet Leadtek") https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=1963
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    122

    děkuji za odkázání, ale spíše dostanu odpovědi zde..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    No když myslíš... to si ale budeš muset počkat, až sem zabrousí starý "Leadtekář" Ivo Mašek, ten by ti odpověděl hned... (napsal jsem mu upozornění)
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 02-03-2009 v 10:58
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Napada me zkus otevrit ovladani hlasitosti a podivej se na jeho nastaveni. Mozna mas pouze tento vstup zbytecne ztiseny. Zkusil bych s tim polaborovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    U těch Leadteků to snad je nějaký bug v SW a byla na to myslím nějaká finta. Musel bych to hledat. Naštěstí mám TVkarty jiné značky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    122

    StD: na TV Freak jsem psal uz dva dotazy ale zatim bez reakce, a moc dekuji
    mstejska: v tom to asi nebude jelikoz jsem ted zkusi nastavit uz co se dalo

    Jeste takovy dotaz lze vubec chytit na tu dratovou antenku co se dodava ke karte digital?? pokud je dost silny signal tak by to jit melo ze??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od Devil... Zobrazit příspěvek
    StD: na TV Freak jsem psal uz dva dotazy ale zatim bez reakce, a moc dekuji
    mstejska: v tom to asi nebude jelikoz jsem ted zkusi nastavit uz co se dalo

    Jeste takovy dotaz lze vubec chytit na tu dratovou antenku co se dodava ke karte digital?? pokud je dost silny signal tak by to jit melo ze??
    Pošli SZ Ivo Maškovi nebo Doomovi. S těmi anténkami nevím - názory se různí. Já osobně mám DVB-S a parabolu na balkoně..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    516

    Již odpovídám na TVFreaku, kam si diskutér dal také odkaz. Nepotěším ho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    122

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    Pošli SZ Ivo Maškovi nebo Doomovi. S těmi anténkami nevím - názory se různí. Já osobně mám DVB-S a parabolu na balkoně..
    DVB-S jestli dobře chápu to je satelit že??
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    jj. Astra FTA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    122

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    jj. Astra FTA.
    A jak to máš řešené??
    Já se ptám proto jelikož máme satelit + českou kartu od SkyLinku tak jsme přemýšlel nad tím jestli by nešel nějak satelit propojit s PC. Nevím vůbec co by bylo potřeba za HW a chtěl bych využít tu kartu SkyLink co máme. Lze to vůbec??
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od Devil... Zobrazit příspěvek
    A jak to máš řešené??
    Já se ptám proto jelikož máme satelit + českou kartu od SkyLinku tak jsme přemýšlel nad tím jestli by nešel nějak satelit propojit s PC. Nevím vůbec co by bylo potřeba za HW a chtěl bych využít tu kartu SkyLink co máme. Lze to vůbec??
    Máš na STB S-video výstup? Pokud ano, tak ti jako minimum stačí i obyčejná stará analogová TVkarta s S-video vstupem. Pořídíš second-hand za pár stovek. Já mám v každém stroji Pinnacle PCTV Pro. Obraz je slušný.
    A jestli S-video má i ten tvůj Leadtek, tak to můžeš zkusit rovnou přes něj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    122

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    Máš na STB S-video výstup? Pokud ano, tak ti jako minimum stačí i obyčejná stará analogová TVkarta s S-video vstupem. Pořídíš second-hand za pár stovek. Já mám v každém stroji Pinnacle PCTV Pro. Obraz je slušný.
    A jestli S-video má i ten tvůj Leadtek, tak to můžeš zkusit rovnou přes něj.
    Na satelitním Recieveru mám 3 Cinche- ČERVENÝ a BÍLÝ pro zvuk a ŽLUTÝ pro video a na TV kartě mám S-Video vstup - 1x Mini Din 4-pin ... takto jsem to už zkoušel zapojit ale problém byl v tom že obraz byl zrnitý přeskakovaly barvy a jednoduše řečeno nebylo to koukatelné a úplně stejně to vypadalo když jsem mezi anténu a TV kartu zapojil satelitní reciever.... rozházené barvy a pruhovaný zrnitý obraz, zvuk také zlobil...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ovladače: Leadtek WinFast DTV2000 H vs W7 x64
    Od Pavel Q v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-09-2016, 21:14
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-07-2012, 13:29
  3. Slabý zvuk vypáleného DVD-RW v DVD přehrávači
    Od Cev v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 09:33