Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Mozna mam reseni na piskani zdroje

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele krabicka3
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    5

    Na zacatek bych rad rekl, ze za 8 mesicu mam 3. Enermax.
    1. Liberty 620W...zacal piskat po pul roce
    2. Liberty 620W...od zacatku vetracek vydaval lehce slysitelne zvuky (kling, kling...jako by bylo spatne lozisko ve vetracku), piskal obcas a porad bzucel (pomerne nizky ton, takze nevadil tolik)
    3. MODU82+ 625W...mam ho tyden, vse je super (celkove o neco tissi nez Liberty), ale taky zacal obcas piskat.

    To jsem dosel k zaveru, ze to musi byt statisticka ******, kor u Enermaxu.
    Zdroj piska i pri vypnutem stavu (primo zdroj je vypnuty). V zoufalstvi jsem pomoci 10m prodluzovacky zacal zkouset ruzne zasuvky po baraku. V mem pokoji a v koupelne to stale piskalo, ale kdyz jsem to zapojil vedle v loznici, tak piskani prestalo. Pak jsem to zase zkusil v pokoji a zase piskal, pak zase v loznici a zase prestal.
    Z toho plyne, ze mam naprostou jistotu, ze v zasuvkach v koupelne a mem pokoji dochazi obcas k nejakym interferencim, a ze ZDROJ ZA TO NEMUZE.
    Premyslim o nejakem sitovem filtru, ale nevim, jestli to pomuze. Ikdyz moje prepetova ochrana APC (P5BT-FR) udajne nejaky filtr v sobe ma, tak zjevne nestaci.
    Vrele vitam napady a nazory, diky
    Naposledy upraveno uživatelem eraser: 04-03-2009 v 18:20 Důvod: Odstránený vulgarizmus...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    UPS jsi zkousel?

    btw co mas za zakladni desku? muzes to pls pridat i sem: http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=17659 ? (jen konfiguraci tveho PC)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Jak starý je ten barák? Rozvody jsou hliník nebo měď? Nemáš nějakého známého elektrikáře, aby se vám na tu elektriku podíval? Taky se podívej, co je všechno připojené na ten okruh, kde zdroj píská.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele krabicka3
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    5

    UPS jsem nezkousel, zadnou nemam.
    Vypis meho HW jsem pridal do podpisu, tak snad se zobrazi (jsem tu opravdu uplne novy)
    Co se tyce baraku, postaveny od Central Groupu, stary cca 5-6 let.
    Netusim, jake jsou rozvody. Prijde mi, ze co je zapojene na tom okruhu nijak nezalezi. Muj pokoj a koupelna jsou na jednom okruhu, a oboji umi vyhodit proudovou ochranu.
    Jinak otcuv PC (HP xw4600) je pripojen do zasuvky presne pod tou moji (o patro niz), a obcas piska taky!

    2 mech13: Do piskacich zdroju nebudu psat ty zdroje, protoze zjevne v mem pripade za to muze zasuvka. To bych tam musel vypsat 4 de facto nove zdroje velmi kvalitnich vyrobcu (3x Enermax, 1x Hewlett-Packard)
    Naposledy upraveno uživatelem krabicka3: 04-03-2009 v 14:05 Důvod: btw
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    je to divný ale mě pískal 120mm větrák a po zapojení na třípin(původně čtyřpin-modrý kablík navíc) to přestalo
    jinak zdroj mam už dva roky chieftech 560W a pískání jsem nikdy na něm nezaznamenal...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele krabicka3
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    5

    Tak jsem si od pritelky pujcil UPSku. Mam ji zatim jenom 2 dny, ale nic nepiska. Vypada to, ze sitovy filtr v ni je lepsi nez v me prepetove ochrane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele krabicka3
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    5

    Hmmm...tak smolik. Zdroj piska i s UPSkou. btw obcas taky piska i zdroj v monitoru, to jsem uplne na zacatku mozna zapomnel pripsat.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zdroje: piskani zdroje
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-12-2011, 16:31
  2. Piskani zdroje/zakladni desky
    Od looplo v sekci Zdroje
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 07-06-2011, 11:26
  3. Potrebuji reseni
    Od kingcz v sekci Programování
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-05-2011, 12:34
  4. Pískání zdroje Corsair VX450 450W
    Od fandax17 v sekci Zdroje
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-09-2008, 01:27
  5. Pískaní zdroje pouze po startu
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 16:07