Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Propojení monitoru DVI-D kabelem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    12

    Ahoj,
    chtěl bych se zeptat, koupil jsem si novy monitor , kt. je vybaveny i DVI-D konektorem vc. kabelu na propojeni s PC. Na graf.karte je tento konektor rovnez. Nicmene, propojil jsem pri instalaci nejprve klasickym propoj kabelem PC->monitor a zkousel jsem po case pridat i DVI-D kabel. Vytahnul jsem puvodni klasicky a monitor nebezel/nezobrazoval.
    Je nutne, pri vymene kabelu restart nebo nastavovat na graf.karte jine parametry pro DVI-D kabel?
    Diky
    Michal
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    no, vetsinou je na monitoru nutne nastavit vstup, pokud ma vga i dvi, mel by mit nejake tlacitko na prepnuti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Apophis66
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od PanOtaznik Zobrazit příspěvek
    Ahoj,
    chtěl bych se zeptat, koupil jsem si novy monitor , kt. je vybaveny i DVI-D konektorem vc. kabelu na propojeni s PC. Na graf.karte je tento konektor rovnez. Nicmene, propojil jsem pri instalaci nejprve klasickym propoj kabelem PC->monitor a zkousel jsem po case pridat i DVI-D kabel. Vytahnul jsem puvodni klasicky a monitor nebezel/nezobrazoval.
    Je nutne, pri vymene kabelu restart nebo nastavovat na graf.karte jine parametry pro DVI-D kabel?
    Diky
    Michal
    Ja nic nastavovat nemusim na gk, jen prepnout na monitoru vstup...neni lepsi zkusit restart pc, nez sem psat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    V OSD menu monitoru muze byt polozka na vyber vstupu, pripadne prepni na automatiku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    12

    no nesedim u toho PC ted, dopredu si to checkuju. Kdyz nevim, tak se zeptam ((o:
    Diky za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Kozouš
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    501

    Citace Původně odesláno od PanOtaznik Zobrazit příspěvek
    Ahoj,
    chtěl bych se zeptat, koupil jsem si novy monitor , kt. je vybaveny i DVI-D konektorem vc. kabelu na propojeni s PC. Na graf.karte je tento konektor rovnez. Nicmene, propojil jsem pri instalaci nejprve klasickym propoj kabelem PC->monitor a zkousel jsem po case pridat i DVI-D kabel. Vytahnul jsem puvodni klasicky a monitor nebezel/nezobrazoval.
    Je nutne, pri vymene kabelu restart nebo nastavovat na graf.karte jine parametry pro DVI-D kabel?
    Diky
    Michal
    DVI-D bych doporucoval zapojovat pouze pri vypnutem PC a monitoru. Pokud zapojujes "za behu" tak ti dvi-d nejspis nepojede.

    Cili vypnout pc, nejlepe vypinacem na zdroji, vypnout lcd, zapojit kabel, zapnout pc a monitor.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Propojení Monitoru s TV
    Od MartyDzeksons v sekci Volná témata
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-02-2014, 17:40
  2. Monitory: Propojení monitoru a notebooku se zvukem.
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-12-2013, 17:28
  3. propojení PC-TV HDMI kabelem
    Od Bladeeee v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-03-2010, 10:42
  4. Sdílení kříženým kabelem
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-09-2009, 13:05
  5. problém s kabelem
    Od lubomírhofman v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 21:27